Redmi Note 7 nasıldır?

Hangi renk alacaksınız?
en güzeli mavi geldi bana
Ghost Screen sorunu Tianma panel kullananlarda görülebiliyor. O da her Tianma panel kullananlarda değil. Kronik değil ama yine de karşılaşılıyor.

Kısa vadede güzel bir telefon, en iyisini uzun süre kullananlar bilir.

@BilgisayarKurdu
umarım bende karşılaşmam Xd
Kendim 4 aydır kullanıyorum herhangi bir problemini görmedim çok memnunum mavi rengini öneririm kesinlikle.
sağol dostum bende mavi renk aldım zaten ghost screen sorunu ile karşılaştınmı ?
Kullanıcı deneyimi konusunu açıp okuyabilirsin, linkini eklerim birazdan.
Bu fiyata alabileceğin en iyi telefon diye tahmin ediyorum. Ben de gerekli araştırmalar neticesinde bu ürünü almaya karar verdim. Mutlu mesut kullanıyorum :) Kamera performansı da tatmin etti kesinlikle. Video çekmekten yana beklentin yuksek değilse geri kalan detaylar kesinlikle tatmin edecektir seni :) Hayırlı olsun diyebiliriz yani.
kamera konusunda çok beklentim yok zaten günlük uzun süre götürsün yeter birde şarjı düşük ikenmi şarj ediyosun yoksa akşamları şarj yarıdayken sabaha fullensin diye takıyor isen bir sorun oldumu ?
Sorun yaşayan da var yaşamayan da var. Ben de kararsız kalıyorum sürekli. Yok güç tuşu düştü diyenler var yok ghost screen diyenler var falan. Sorunsuz bir telefon yok ki piyasada...
kesinlikle haklısın her teknolojik alette illa ki memnun olmayan biri oluyor yarı yarıya kullanıcı hatası olsa bile kullanıcı hatası olmayınca ve garanti varsa yolluyor garantide sorun çıkarırsa müşteride elbette sorununu internete aktarıyor.Buda alacak olan kişiyi ikileme sokuyor yinede en mantıklı cevabı ben redmi note7 olarak düşündüm

Son düzenleme:
1687 gösteriyor, mağazaya göre çok hesaplı bir fiyat. Bugün Teknosa'ya gittim 2100 liraydı. Vatan'da 2000 lira. Mi Store'da 1800 liraydı ancak ne kadar süre o fiyatta kalır bilmiyorum gitmeden önce arayıp sormak lazım.

1687 gösteriyor, mağazaya göre çok hesaplı bir fiyat. Bugün Teknosa'ya gittim 2100 liraydı. Vatan'da 2000 lira. Mi Store'da 1800 liraydı ancak ne kadar süre o fiyatta kalır bilmiyorum gitmeden önce arayıp sormak lazım.
her zaman internette daha ucuz olur zaten şansınız var ise internetten alın

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı