Xiaomi Redmi Note 7 kullanıyorum. Sadece WhatsApp ve Instagram'da çok fena gecikme oluyor. Mesela WP açıyorum 30 saniye ekran yükleniyor. Sohbetin birine giriyorum bir o kadar bekliyorum çıkıyorum. Sohbetten bir o kadar daha bekliyorum. Instagram'da da aynı.
Bende de bekletme oluyor yeni gelen güncelleme de SplashScreen eklediler. 3-4 saniye kadar bekletiyor arkaplanda yükleme yapıyor bunu mu diyorsunuz? 30 Saniye bekliyorsanız bilemiyorum.
Facebook Whatsapp ve İnstagram'la iş birliği yapmış arayüze BY FACEBOOK yazısı eklenmiş küçük hatalar düzeltilincede güncellemden sonra yavaşlamıştır. İnstagram ise çoğu telefonda yavaş RAM ile ilgili.
Facebook Whatsapp ve İnstagram'la iş birliği yapmış arayüze BY FACEBOOK yazısı eklenmiş küçük hatalar düzeltilincede güncellemden sonra yavaşlamıştır. İnstagram ise çoğu telefonda yavaş RAM ile ilgili.
Aynı telefonu kullanıyoruz bende ikisine de 2 sn.'de giriş yapıyor. Senin telefonda bi gariplik var. Depolamayı temiz kullanmaya çalış, arka planda çalışan uygulamaları kapat, telefonu aç-kapat ve uygulamaları silip tekrar yüklemeyi dene