bnJunior Decapat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #21 Açıldı cihaz. Yardımlarınız için teşekkürler herkese.
The_PeSorO Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ağustos 2023 #22 bnJunior dedi: Merhabalar abimin telefonu az önce kapandı, açma tuşuna basıyorum açılmıyor. Ses kısma tuşuyla ve ses açma tuşuyla ayrı ayrı denedim olmuyor bildirim ışığı (cihazın yukarısındaki ışık) yanıp sönüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam merak etmeyin birazdan arabaya dönüşecek.
bnJunior dedi: Merhabalar abimin telefonu az önce kapandı, açma tuşuna basıyorum açılmıyor. Ses kısma tuşuyla ve ses açma tuşuyla ayrı ayrı denedim olmuyor bildirim ışığı (cihazın yukarısındaki ışık) yanıp sönüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam merak etmeyin birazdan arabaya dönüşecek.
bnJunior Decapat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #23 The_PeSorO dedi: Hocam merak etmeyin birazdan arabaya dönüşecek. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
The_PeSorO dedi: Hocam merak etmeyin birazdan arabaya dönüşecek. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?