Yuspedile Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 2.047 Makaleler 2 Çözümler 26 11 Aralık 2022 #11 İlginç valla hocam. İlk defa görüyorum halen stock recoveryde kaldığını.
E erenyum42 Decapat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 6 11 Aralık 2022 #12 Yuspedile dedi: İlginç vallahi hocam. İlk defa görüyorum halen stock recoveryde kaldığını. Genişletmek için tıkla... İşin garip tarafı TWRP de kurulamıyor. Hem manuel hem de xiaomitool dan denedim olmuyor.
Yuspedile dedi: İlginç vallahi hocam. İlk defa görüyorum halen stock recoveryde kaldığını. Genişletmek için tıkla... İşin garip tarafı TWRP de kurulamıyor. Hem manuel hem de xiaomitool dan denedim olmuyor.
Astaryus Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 540 Çözümler 1 23 Haziran 2024 #13 Yuspedile dedi: @erenyum42 telefonda şu an hangi MIUI sürümünü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam ne durumdasınız bilmiyorum ama sadece şu yazınız sorunumu çözdü ama şu an tek bir sıkıntım var ArrowOS kurmak istiyorum ama bir türlü kuramadım eğer kurulumunu biliyorsanız yardımcı olur musunuz?
Yuspedile dedi: @erenyum42 telefonda şu an hangi MIUI sürümünü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam ne durumdasınız bilmiyorum ama sadece şu yazınız sorunumu çözdü ama şu an tek bir sıkıntım var ArrowOS kurmak istiyorum ama bir türlü kuramadım eğer kurulumunu biliyorsanız yardımcı olur musunuz?