Redmi Note 8 el uyuşturuyor

▪Yiğit

Centipat
Arkadaşlar telefonu kullanırken elimde ağrı ve karıncalanma oluyor. Telefonu tutuş şeklimle alakası yok. Radyasyondan falan olabilir mi? Başka bir sitede, bir arkadaş sar değerinden dolayı olabilir demiş. Fikri olan varsa yorum yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
SAR değeriyle bir alakası yok, ekran boyutu ve ağırlık yüzünden öyle olmuş olabilir. 190 gram ağırlığa sahip, kılıfla bu ağırlık daha da artar, ekran boyutu da 6.4 büyüklüğünde epey büyük, normal olarak tek elde kullanmak insanı zorlar.

Ekran boyutunun büyük olması ile de alakası (var ama dolaylı yoldan) yok, cihazın ağırlığı ve malzemesinden kaynaklanıyor. SAR değeriyle ne alakası varmış acaba?
Kardeşim kolumun içine bile ağrı girdiği oluyor. Biseyi tutmaktan olan uyusmadan bahsetmiyorum. Telefonla oynarken elim bildiğin uyuşuyor ağrıyor karincalaniyor. Radyasyonla falan bir alakası varmıdır sorun teşkil eder mi cihaz için. Onu soruyorum

Sorun olacağını düşünmüyorum, aynı ağırlıklardaki başka cihazları da deneme şansın var mı?

Bende sony xperia z2 den samsung note 5 e geçince aynısı olmuştu

Milyon dolarlık şirketler, SAR değerini bağımsız laboratuvar'lar tarafından yapılan ölçümler sonucunda alırlar. Ki gerçekten tuzlu ölçümler bunlar her firma yapabilecek durumda değil. Ekran boyutu ya da kılıfla ilgilidir bence.

Benim telefonum daha küçük ama bazen o kadar çok sabit kalıyor ki elimiz benimde uyuşuyor. Özelliklede sol elim. Arada bir hareket ettirmek lazım

Sorun olacağını düşünmüyorum, aynı ağırlıklardaki başka cihazları da deneme şansın var mı?
Kardeşim telefonun boyutunu veya ağırlığını söylemiyorum ben. Hani bir cihazın radyasyonu insanın bir yerlerini ağrıtıyor ya bende öyle bişey yaşıyorum. Telefon oynarken ayağım bile ağrımaya başlıyor. Boyutunda veya ağırlığında değilim ben.
Eskiden telefonunuz varmıydı varsa modeli neydi
Samsung
Benim telefonum daha küçük ama bazen o kadar çok sabit kalıyor ki elimiz benimde uyuşuyor. Özelliklede sol elim. Arada bir hareket ettirmek lazım
Yazdığım yorumları tekrar okurmusun kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…