Üçüncüsü çıkacaktır ondanDoğrudurda ayak neden ağrıyor o zaman?![]()

Üçüncüsü çıkacaktır ondanDoğrudurda ayak neden ağrıyor o zaman?![]()
Nöroloji randevumu aldım valla sağlık işleri şakaya gelmez yarın gidiyorum doktora. Korkmaya başladım.Sen kendini şartlandırmışsın bile. Radyasyondan dolayı olduğuna kendini ikna etmişsin. Daha önce Çernobil’de mi bulundun ki radyasyonun insana nasıl hissettirdiğini biliyorsunSorunun büyük ihtimal psikolojik. Ancak bu tür uyuşmalar devam ederse doktora gitmeni tavsiye ederim.
Kardeşim uranyum tutmuyorsun. Telefonu tek elle veya tuhaf bir tutuşla kullanıyorsan ve telefon ağırsa normaldir.Arkadaşlar telefonu kullanırken elimde ağrı ve karıncalanma oluyor. Telefonu tutuş şeklimle alakası yok. Radyasyondan falan olabilir mi? Başka bir sitede, bir arkadaş sar değerinden dolayı olabilir demiş. Fikri olan varsa yorum yazabilir mi?
Büyük ihtimal psikolojik. Fiziki bi sıkıntım olsaydı şimdiye kadar o kadar mulakatlara sınavlara girdim hıkhık der kalırdım. E annemde aldı eline benim telefonu oda bişi hissetmedi telefonda. Ya çok oynadığım için olmuştur bide psikoloji devreye girince böyle oluyor haliyle.Dostum psikolojik gibi mesele. Kendini radyosyona şartlandırmışsın. Zaten telefondaki radyasyonda devede kulak çevremizdeki aletlere göre. Bir fizik hocamın tespitine göre sigarada bile daha fazla radyosyon olabilirmiş. Ben elinle bunu hissedebileceğini düşünmüyorum. Ama test etmek ve kendini inandırmak için telefonu kapatıp telefonla uğraştığın pozisyonda ve aynı süre kadar tutabilirsin. Bir diğer varsayımım da Telefonda ağırlık homojen olmayabilir. Eğer uçtan tutuyorsan telefonu, eline etki eden kuvvet arttığı için ağrı oluyor olabilir. Birde bilek rahatsızlığı var çok bilgisayar kullananlarda görülen sanırım ismi Karpaltüneldi.
Eğer bu olay telefonun sar değerinden kaynaklı olsaydı şuan dünya üzerinde canlı kalmazdı. Farkında olmadığın yüksek radyasyonlu aletler her yerde.Büyük ihtimal psikolojik. Fiziki bi sıkıntım olsaydı şimdiye kadar o kadar mulakatlara sınavlara girdim hıkhık der kalırdım. E annemde aldı eline benim telefonu oda bişi hissetmedi telefonda. Ya çok oynadığım için olmuştur bide psikoloji devreye girince böyle oluyor haliyle.
Kanka gerçekten ama telefonu elime alınca telefonun deliklerinde olan kısımdaki parmaklarım böyle elektriklenmeye başlıyor ve elim ağrımaya başlıyor ve bu ağrı omzuma bile vuruyor. Mesela benim önceden Samsung telefonum vardı. Bataryası ölmüştü ve ben o şekilde pubg oynamaya devam ediyordum. Telefon bildiğin fosur fosur elektrik kaçırıyordu. Şuan elimdeki cihaz daha yeni cihaz. Ama yinede telefonda bi sıkıntı varmış gibi şeyler geliyor aklıma. Bilmiyorum nedeni neyse artık.Gençlik hastalığıTelefonlara devamlı odaklandığından oluyor. Oturuş ve baş pozisyonundan kaynaklı. Telefon da kalınsa el sinirleri de etkinlenmiş oluyor tutuş biçimden. Kısaca hareketsiz organdan kaynaklı senin durumun SAR ile ilgisi yok denecek kadar az. Kafana veya kalbine yapıştırmıyorsan telefonu sorun olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.