Redmi Note 8 için ROM önerisi

• Konuyu başlatan Seboş
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 821

Seboş

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
msı h410mb rtx 3050 16gb ram intel i5 10500
Redmi Note 8 telefonum var MIUI'den bıkmış durumdayım idare ediyordum ama artık bıktım.
Bu işlerden de pek anlamıyorum.
Günlük kullanım için bir ROM istiyorum bir de telefona ROM atınca bankacılık uygulamalarında sorun çıkıyormuş bu doğru mu? ROM'u nasıl kuracağımı anlatan bir video ya da yazı bırakırsanız sevinirim.

Redmi Note 8 telefonum var MIUI'den bıkmış durumdayım idare ediyordum ama artık bıktım.
Bu işlerden de pek anlamıyorum.
Günlük kullanım için bir ROM istiyorum bir de telefona ROM atınca bankacılık uygulamalarında sorun çıkıyormuş bu doğru mu? ROM'u nasıl kuracağımı anlatan bir video ya da yazı bırakırsanız sevinirim.

Hocam Root (Magisk) atarsanız Bankacılık uygulamarının bazılarında sorun yaşarsınız Root atmazsanız sorun yaratmaz Magisk ile de uygulamalardan Rootu gizleyebilirisiniz yine

Önerebileceğim ROM'lar Pixel ROM, DotOS ROM saf Android ve gayet akıcı ROM'lar. Eğer telefon modeliniz için bu ROM'lar mevcutsa Bl kilidini açıp TWRP kurarak bu ROM'ları kurabilirsiniz.

Hocam root (Magisk) atarsanız bankacılık uygulamarının bazılarında sorun yaşarsınız root atmazsanız sorun yaratmaz Magisk ile de uygulamalardan rootu gizleyebilirisiniz yine.

Önerebileceğim ROM'lar pixel ROM, dotos ROM saf Android ve gayet akıcı ROM'lar. Eğer telefon modeliniz için bu ROM'lar mevcutsa bl kilidini açıp TWRP kurarak bu ROM'ları kurabilirsiniz.

Pixel ROM mevcut hocam siz hangi ROM'u önerisirsiniz bir de bu kilitleri nasıl açarız.

Pixel ROM mevcut hocam siz hangi ROM'u önerisirsiniz bir de bu kilitleri nasıl açarız.

Kilit için rehberler mevcut ya da YouTube kanallarından bakarak yapabilirisiniz bilgisayar şart ve bazı sürücüleri kurmanız lazım rehberlerde mevcuttur.

Bir de root atmadan ROM atabilir miyiz forumda atılabilecegini söyleyenler vardı.

Kilit için rehberler mevcut ya da YouTube kanallarından bakarak yapabilirisiniz bilgisayar şart ve bazı sürücüleri kurmanız lazım rehberlerde mevcuttur.

Bilgisayar var hocam teşekkürler cevapladiginiz için kurulum sırasında bir sorun yasarsam MIUI geri dönme ihtimalim var mı peki.

Bir de root atmadan ROM atabilir miyiz forumda atılabilecegini söyleyenler vardı.

Bilgisayar var hocam teşekkürler cevapladiginiz için kurulum sırasında bir sorun yasarsam MIUI geri dönme ihtimalim var mı peki.
Root ile bir işiniz yok. Bootloader kilidi açıksa rom atabilirsiniz. Telegram grubu var katılmanızı öneririm. Sorun yaşarsanız stock rom kuracaksınız, miui dönüşü var yani. Gruba da katılırsanız çok daha yardımcı olunacaktır.

Root ile bir işiniz yok. Bootloader kilidi açıksa ROM atabilirsiniz. Telegram grubu var katılmanızı öneririm. Sorun yaşarsanız stock ROM kuracaksınız, MIUI dönüşü var yani. Gruba da katılırsanız çok daha yardımcı olunacaktır.

Bootloader klidini nasıl açabilirim, açık olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Bootloader klidini nasıl açabilirim, açık olduğunu nasıl öğrenebilirim?
Telefonu yeniden başlatın, açılırken yukarıda açık kilit işareti varsa bl açıktır. Yoksa mi unlocker'dan (uygulamanın adı farklı olabilir) başvury yapıp bir hafta kadar beklemeniz lazım. İnternetten bir rehber bakın ama yine

Telefonu yeniden başlatın, açılırken yukarıda açık kilit işareti varsa bl açıktır. Yoksa mi Unlocker'dan (uygulamanın adı farklı olabilir) başvury yapıp bir hafta kadar beklemeniz lazım. İnternetten bir rehber bakın ama yine.

Teşekkürler hocam ben biraz daha araştırayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı