makaveli01 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #1 Selamünaleyküm herkese. Annemde Redmi Note 8 var. Telefon artık çok fazla kasma donma yapıyor, ben de ROM atmayı düşünüyorum ama hangi ROM daha stabil? Aklımda PixelExperience'ya da LineageOS var. Sizce hangi ROM'u yükleyeyim?
Selamünaleyküm herkese. Annemde Redmi Note 8 var. Telefon artık çok fazla kasma donma yapıyor, ben de ROM atmayı düşünüyorum ama hangi ROM daha stabil? Aklımda PixelExperience'ya da LineageOS var. Sizce hangi ROM'u yükleyeyim?
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.990 Çözümler 81 Yer Başkent 30 Aralık 2023 #2 makaveli01 dedi: Selamünaleyküm herkese. Annemde Redmi Note 8 var. Telefon artık çok fazla kasma donma yapıyor, ben de ROM atmayı düşünüyorum ama hangi ROM daha stabil? Aklımda PixelExperience'ya da LineageOS var. Sizce hangi ROM'u yükleyeyim? Genişletmek için tıkla... Xiaomi Redmi Note 8 / 8T (ginkgo) - PixelExperience Xiaomi Redmi Note 8 / 8T (ginkgo) - PixelExperience get.pixelexperience.org Son düzenleme: 30 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
makaveli01 dedi: Selamünaleyküm herkese. Annemde Redmi Note 8 var. Telefon artık çok fazla kasma donma yapıyor, ben de ROM atmayı düşünüyorum ama hangi ROM daha stabil? Aklımda PixelExperience'ya da LineageOS var. Sizce hangi ROM'u yükleyeyim? Genişletmek için tıkla... Xiaomi Redmi Note 8 / 8T (ginkgo) - PixelExperience Xiaomi Redmi Note 8 / 8T (ginkgo) - PixelExperience get.pixelexperience.org