Çözüldü Redmi Note 8 ile PixelExperience ROM sonrası SIM ve Wi-Fi çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

makaveli01

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar annemin telefonuna PixelExperience yükledim telefon açıldı SIM ve Wi-Fi çalışmıyor ve *#06# yaptığımda IMEI falan yazmıyor. Ne yapacağım, yardım eder misiniz? Telefon çift simli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar annemin telefonuna PixelExperience yükledim telefon açıldı SIM ve Wi-Fi çalışmıyor ve *#06# yaptığımda IMEI falan yazmıyor. Ne yapacağım, yardım eder misiniz? Telefon çift simli.

Size tavsiyem Android 9'a dönün Custom ROM'la uğraşmayın ben öyle yaptım cihaz akıyor.
@makaveli01 hocam global rom,a geçtim IMEI geri geldi fakat sim kartı taktığım zaman sim kart belli aralıklarla kopuyo geri geliyo wifi ise sim kartı takınca pasif hale geliyo sim kartı çıkarınca ise telefonu uçak moduna alınca wifi,ye giriyo uçak modunu kapatınca wifi yine pasif hale geliyo tam olarak etkili başka çözüm var mı hocam?

Hocam bende bilmiyorum çözümü yeni konu açarsanız daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…