Arkadaşlar annemin telefonuna PixelExperience yükledim telefon açıldı SIM ve Wi-Fi çalışmıyor ve *#06# yaptığımda IMEI falan yazmıyor. Ne yapacağım, yardım eder misiniz? Telefon çift simli.
Arkadaşlar annemin telefonuna PixelExperience yükledim telefon açıldı SIM ve Wi-Fi çalışmıyor ve *#06# yaptığımda IMEI falan yazmıyor. Ne yapacağım, yardım eder misiniz? Telefon çift simli.
@makaveli01 hocam global rom,a geçtim IMEI geri geldi fakat sim kartı taktığım zaman sim kart belli aralıklarla kopuyo geri geliyo wifi ise sim kartı takınca pasif hale geliyo sim kartı çıkarınca ise telefonu uçak moduna alınca wifi,ye giriyo uçak modunu kapatınca wifi yine pasif hale geliyo tam olarak etkili başka çözüm var mı hocam?
@makaveli01 hocam global ROM, a geçtim IMEI geri geldi fakat SIM kartı taktığım zaman SIM kart belli aralıklarla kopuyor geri geliyor Wi-Fi ise SIM kartı takınca pasif hale geliyor SIM kartı çıkarınca ise telefonu uçak moduna alınca Wi-Fi, ye giriyor uçak modunu kapatınca Wi-Fi yine pasif hale geliyor tam olarak etkili başka çözüm var mı hocam?