Unut dedim olmuyor baştan başlatıp dediğinizi yapacağım.Kayıtlı ağı unut de tekrar bağlanmayı dene. Olmazsa yine unut yapıp uçak modunda 1 dakika beklettikten sonra yeniden bağlanmayı dene. Redmi Note 7 MIUI kullanırken bende de aynısı oluyordu şu an Android 13 Custom Rom kullanıyorum bir sıkıntı yok.
Hangi Rom'u kullanıyorsunuz hocam? Ve memnun musunuz?Kayıtlı ağı unut de tekrar bağlanmayı dene. Olmazsa yine unut yapıp uçak modunda 1 dakika beklettikten sonra yeniden bağlanmayı dene. Redmi Note 7 MIUI kullanırken bende de aynısı oluyordu şu an Android 13 Custom Rom kullanıyorum bir sıkıntı yok.
İlk başta Pixel Experience+ 13 denedim onda da Wi-Fi sorunu vardı. Şu an Arrow OS 13.1 kullanıyorum memnunum.Hangi Rom'u kullanıyorsunuz hocam? Ve memnun musunuz?
Sorun düzelmedi.İlk başta Pixel Experience+ 13 denedim onda da Wi-Fi sorunu vardı. Şu an Arrow OS 13.1 kullanıyorum memnumum.
Telefonu yeniden başlat. Uçak modunda 1 dakika beklet tekrar bağlanmayı dene.Sorun düzelmedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.