Redmi Note 8 kendi kendine çalışıyor

Makaleler
1
Merhabalar Redmi Note 8 kullanıyorum ve telefon kendi kendine aramalar yapıyor ve aradığı numaralar hep bir bayana ait çıkıyor. Bazen WhatsApp'ta rehberimde bulunan kişilere numaralar atıyor. En önemliside telefon kendi kendine şifreyi giriyor (desen). Avast indirdim bir şey bulamadı sıfırlamak en son çarem.

Merhabalar Redmi Note 8 kullanıyorum ve telefon kendi kendine aramalar yapıyor ve aradığı numaralar hep bir bayana ait çıkıyor. Bazen WhatsApp'ta rehberimde bulunan kişilere numaralar atıyor. En önemliside telefon kendi kendine şifreyi giriyor (desen). Avast indirdim bir şey bulamadı sıfırlamak en son çarem.

Kaspersky indirin bir şey bulamazsa telefonu sıfırlayın.
Sıfırlama sonrası durum devam ederse işletim sistemini (MIUI) tamamen silip sıfırdan kurmak ya da ROM atmak lazım.
Eğer virüs değilse ve sıfırlanmadan sonra hala devam ediyorsa tavsiyem modeminizide resetleyin.
Eğer virüs değilse hacklenmişsiniz demektir.
MIUI gibi dandik bir yazılımda açık olması şaşırtmazdı zaten beni :D

Hocam cihazda kesin olarak virüs veya hacker var.
Eğer ev adresinizden fotoğraflarınıza kadar her şeyinizin 3. şahıs kişilerin eline geçmesini istemiyorsanız yedek almadan cihazın içindeki tüm verileri sıfırlayın.

Hocam hard reset deneyecğim ama Xiaomi cihazda daha önce hiç denemedim nasıl yapılıyor?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı