skyvullie Femtopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Ekim 2022 #1 Merhaba, Ben cihazımı kandırma taktiğiyle MIUI 13 yapmak istiyorum cihazım EEA ROM'unda ama ben Note 8 için MIUI 13 ZIP dosyasını nereden bulabilirim?
Merhaba, Ben cihazımı kandırma taktiğiyle MIUI 13 yapmak istiyorum cihazım EEA ROM'unda ama ben Note 8 için MIUI 13 ZIP dosyasını nereden bulabilirim?
Çözüm Umut Nas 23 Ekim 2022 Cihaziniz icin MIUI 13 yayinlanmadigi icin cihazinizi MIUI 13 yapamazsiniz. O yuzden de zip dosyasi yok. Olasi durumda: Cihaz Ginkgo mu Biloba mi? Biloba ise MIUI 13 var.
Cihaziniz icin MIUI 13 yayinlanmadigi icin cihazinizi MIUI 13 yapamazsiniz. O yuzden de zip dosyasi yok. Olasi durumda: Cihaz Ginkgo mu Biloba mi? Biloba ise MIUI 13 var.
KS KS skyvullie Femtopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Ekim 2022 #11 Umut Nas dedi: Fan yapimi MIUI 13. Guvenilirligi sorgulanir, tavsiye etmem modlu yazilimlari. Genişletmek için tıkla... Anladım çok sağ ol tekrardan her şey için iyi günler. Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Fan yapimi MIUI 13. Guvenilirligi sorgulanir, tavsiye etmem modlu yazilimlari. Genişletmek için tıkla... Anladım çok sağ ol tekrardan her şey için iyi günler.