Redmi Note 8 nasıl?

Telefonu kullanmadım ancak sıfır fiyatını haketmeyen, yazılımı sıkıntılı bir telefon.

Yerine şu telefonlardan birinin alınması daha iyi olur.


 
Telefonu kullanmadım ancak sıfır fiyatını haketmeyen, yazılımı sıkıntılı bir telefon.

Yerine şu telefonlardan birinin alınması daha iyi olur.


Telefonu kullandım ve bu yoruma katılıyorum. Yazılım, optimizasyon problemi var. Bir türlü toparlayamadılar. Sıfır olarak alma düşünceniz varsa daha güncel cihazlara yönelin. Redmi Note 8 2019 yılında çıkmış bir telefon.
 
Yaklaşık 14-15 aydır kullanıyorum. Sağlamlık olarak guzel bir telefon. İlk aldığımda kurcalayıp "Ne kadar iyi ya?" diye diye dolanıyordum :D

Biz 1500 civarına almıştık. Şu an daha pahalı sanırım, alternatiflerini bilmediğim için maksimum şu kadar eder diyemiyorum.

Benim depolama alanım az olduğundan mıdır bilemiyorum ama arada bi' takıldığı oluyor. MIUI da ağır geliyor olabilir. Kendi uygulamalarında reklamlar da var ama onlar kapatılıyordu sanırım. Birazcık bakinmistim, ilk gördüğüm yöntem tutmayınca o uygulamaları da kullanmadığım için üstüne düşmedim.

Bir keresinde cebimden yolun kenarına düştü. Belediye, asfaltı çok düzgün yaptığı için ne hikmetse taşın biri kırılmaz cam ile kılıfın arasına denk geldi ve ekran çatladı. Onun dışında düz düşürmelerde bir sorun yaşamadım.

İlk zamanlarda pil tasarrufunda iken %20 civarı şarj varken PUBG girmiştik arkadaşla. 2. olmuştuk ama şarj yanlış hatırlamıyorsam %10 civarındaydı. %10 olmasa bile iyiydi yani, öyle hatırlıyorum.

Bir ara şu sorun vardı:
Sanırım artık yaşamıyorum.
Diğer, çözünürlük gibi bilgilere değinmiyorum çünkü hem ezberimde değil, hem de internetten kolayca bulunabiliyor. :D

Dediğim gibi, biz 1500 civarına almıştık. Sanırım o zamanlar F/P idi. Genel olarak memnunum :) Şu an diğer modelleri bilmediğim için alınır alınmaz diyemiyorum. Eğer bir yeri atlamamişsam benim değerlendirmem bu şekilde. Aklınızda bir soru olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, çekinmeden sorabilirsiniz :)

Bu da kontrol merkezinden bir görüntü:
Screenshot_2021-06-06-00-05-15-370_com.opera.browser.jpg


Opera'da sanırım 150+ sekme, Chrome'da 100+ olarak kullanıyorum sanırım. Arka planda açık olup olmamasını kast edmiyorum. O tarayıcıları kullanırken o kadar sekme açık diyorum :)
 
@Dursun Efe hocam, rica ederim :)

Hocam, maalesef PUBG uzun zamandır oynamıyorum, oynadığım zaman da FPS değerine dikkat etmiyordum açıkçası. Hatırladığım kadarıyla rahat oynatıyordu, bir rahatsızlık yaşadığımı hatırlamıyorum. YouTube üzerinde test videosu bulabilirsiniz belki. Maalesef bunun hakkında yeterli bilgiye sahip değilim, sizi FPS değeri üzerinden yanlış yönlendirmek istemem :confused:
 

Geri
Yukarı