Redmi Note 8 neden güncelleme almıyor?

Rennes

Centipat
Yer
Allah'ın bile unuttuğu yer Esenyurt
Daha fazla  
Meslek
Öğreenci ama Genel Cerrah olacak
Redmi Note 8 neden Android 10 ve MIUI 12 almadı? Aradan uzun zaman geçti halen almadı. Acaba alacak mı? Bilen varsa yazarsa sevinirim.

Haberlere falan da çıktı artık alması zor galiba. Tam bilemiyorum bilgili bir arkadaş yardım eder sanırım.

Android 10 MIUI 12 alacak alması zor diye bir şey yok almazsa forumlarda Xiaomi'yi ve Redmi'yi yerden yere vururlar bir daha kimseye de aldırtmam. Android 11 alamayacağı için bile kimseye Redmi telefonları kimseye aldırtmıyorum almayın reklamını da yapmayın şu boş telefonların.

En saçması da bu telefonların fanı var Allah aşkına 1 yıl güncelleme veren onu da zar zor veren muhtemelen en fazla 2 yıl sonra sıkıntı yaşayacağınız telefonları almayın sırf 40-50K AnTuTu için yapmayın bunu.

Android kademe kademe dağıtılıyor diye biliyorum.

1500'e Note 7 64 GB aldım. Fiyat/Performans.

Ne alalım?

Ne öneriyorsunuz? OnePlus olsa onu alacağım ama hiçbir yerde bulamadım.

Xiaomi gibi şirketler genelde bir telefonu çıkardıktan iki hafta sonra yeni telefon duyururlar ve cok fazla model ortaya çıkar. Çıkan bu modellerin hepsine de uzun ömürlü güncelleme desteği verilemez. Ve çıkışının ikinci yılı dolmadan güncelleme destegi kesilir. Bu yüzden ya aynı model ile güncelleme olmadan devam edersiniz ya da daha ust modeli güncelleme alıyor diye ona geçersiniz. Bir nevi ileri dönük satış stratejisi gibi bir şey.

Ne alalım dayı sence gidip IPhone'ye paramı basalım veya gidip Samsung iyi telefonmu alalım? Fiyatı uygun verdiği özelliklerdi iyi fiyatına göre alıyoruz dün akşam Redmi Note 9 aldım pişmanda değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…