Redmi Note 8 neden güncelleme almıyor?

Hocam yazın Redmi Note 8 arayüz kasma problemi diye bir sürü konu çıkacaktır. Redmi markasını Everest'e benzetiyorum ürünleri tamamen şansa bağlı ve pek destek veremiyor.
Samsung'ların arayüz ve yazılım durumu nasıl? S4 zamanlarında arayüz şişiyordu ve kabus olmuştu benim için. Bu yüzden hep ön yargı oluştu bende. Android tarafında yazılım konusunda en başarılı kim sizce?

Hocam yazın Redmi Note 8 arayüz kasma problemi diye bir sürü konu çıkacaktır. Redmi markasını Everest'e benzetiyorum ürünleri tamamen şansa bağlı ve pek destek veremiyor.
Tamam hocam global anlamda başarılı bir f/p markasını everest gibi bir markaya benzetip, mahvettiniz ya bravo. Cevap yazmak için artık saçmalamaya başladınız. Benim sizle konuşacak sohbetim varsa bile bu saatten sonra yok.

Samsung'ların arayüz ve yazılım durumu nasıl? S4 zamanlarında arayüz şişiyordu ve kabus olmuştu benim için. Bu yüzden hep ön yargı oluştu bende. Android tarafında yazılım konusunda en başarılı kim sizce?

OnePlus veya Pixel en hafifleridir muhtemelen. Artık üst seviye telefonlarda bu tür kasmaların yaşanma ihtimali olduğunu pek sanmıyorum.

Tamam hocam global anlamda başarılı bir F/P markasını Everest gibi bir markaya benzetip, mahvettiniz ya bravo. Cevap yazmak için artık saçmalamaya başladınız. Benim sizle konuşacak sohbetim varsa bile bu saatten sonra yok.

Xiaomi'yi Everest'e benzetmedim sakin olun Redmi'yi Everest'e benzettim. Siz F/P deyip düzgün güncelleme veremeyen 10 telefondan 5'i sorunlu olan bir markayı almaya devam edin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı