Merhaba. Dün sarı sitede mükemmel bir fiyata Redmi Note 8 Pro 64 GB'lik versiyonunu buldum. PUBG oynamak için alacağım sizce alayım mı, kaç FPS verir?
alınmaz knk.Merhaba. Dün sarı sitede mükemmel bir fiyata Redmi Note 8 Pro 64 GB'lik versiyonunu buldum. PUBG oynamak için alacağım sizce alayım mı, kaç FPS verir?
Alınmaz, bütçe söyleyin öneririm.
2. el olarak alabilirim 4000 3000 tl arası bu telefondan başka zor bulunurAlınmaz, bütçe söyleyin öneririm.
Merhaba. Dün sarı sitede mükemmel bir fiyata Redmi Note 8 Pro 64 GB'lik versiyonunu buldum. PUBG oynamak için alacağım sizce alayım mı, kaç FPS verir?
Niye alınmaz?
knk çünkü bende var ben kullanıyorum aşırı ısınıyor benimki 128 gb ve pubg mobile 40 fps veriyor yani kasmalar baya var bide pubg mobile en düşük ayarlarda oynaman lazım.Niye alınmaz?
ama 13 veya 14 c gibi modeleri iyi.Niye alınmaz?
2. el olarak alabilirim 4000 3000 tl arası bu telefondan başka zor bulunur
2000tlPUBG için alınmaz mükemmel fiyat derken ne fiyatı varki. Akıcıda 45-60 FPS alabileceğini tahmin ediyorum. Ama cihaz fazla ısınır.
2000TL
2000TL.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.