Eki Görüntüle 491342
Pili MIUI güncellemesinden sonra çok gitmeye başladı ama yinede bir günü çıkartıyor.
PUBG'yi HDR ve aşırı yüksek ayarda kasmadan oynatıyor. Sıcaklık değeri ise hissediyorsun ama öyle el yakacak kadar değil.
İnternet paylaşımı yaparken 2 kere dondu telefon 2 dakikada kendine geliyor sonra düzeliyor, sanırım internet paylaşımında bir sıkıntı var.
Tüm bunların dışında telefonun performansı çok güzel, ama telefonun temel özellikleri stabil çalışmıyor örnek vermek gerekirse,
Kişileri düzenle yok, geçen telefonu titreşime aldım titremedi birde rahatsız etme modu var ondada tüm seslerin kesilmesi lazım ama WP'den gelen mesajlarda hala ses çıkıyordu. Bu dediğim sorun bazen oluyor bazen olmuyor.
Ek olarak 2 bin TL'ye bu performansda cihaz olmadığı için almanızı tavsiye ederim.
Ben 6/128GB modelini 11.11'de kuponla beraber 2.270 TL'ye almıştım. Bir hafta öncede arkadaşıma 6/64 aldık 2.059 TL.
Bahsettiğim temel sorunlar güncelleme ile düzelebilecek basit şeyler ama nezaman düzelir bilmiyorum. Farklı bir sorunuz varsa seve seve yardımcı olurum.
Edit: Kamerası gündüz çok güzel çekiyor, gece çekimlerinde renkler sulu boya gibi çıkıyor yinede okadar kötü değil. Makro özelliğini çok seviyorum. Video performansı biraz kötü aşırı titreme oluyor.