CPU Throttling değeri ısındığı zaman gücünü koruma yüzdesini belirtiyor.
Teste bakarsanız ısınma ile ilgili bir problemi olmadığını anlarsınız.
Teste bakarsanız ısınma ile ilgili bir problemi olmadığını anlarsınız.
Yorumunuz için teşekkürler, biraz daha inceleyeceğim.Eki Görüntüle 491342
Pili MIUI güncellemesinden sonra çok gitmeye başladı ama yinede bir günü çıkartıyor.
PUBG'yi HDR ve aşırı yüksek ayarda kasmadan oynatıyor. Sıcaklık değeri ise hissediyorsun ama öyle el yakacak kadar değil.
İnternet paylaşımı yaparken 2 kere dondu telefon 2 dakikada kendine geliyor sonra düzeliyor, sanırım internet paylaşımında bir sıkıntı var.
Tüm bunların dışında telefonun performansı çok güzel, ama telefonun temel özellikleri stabil çalışmıyor örnek vermek gerekirse,
Kişileri düzenle yok, geçen telefonu titreşime aldım titremedi birde rahatsız etme modu var ondada tüm seslerin kesilmesi lazım ama WP'den gelen mesajlarda hala ses çıkıyordu. Bu dediğim sorun bazen oluyor bazen olmuyor.
Ek olarak 2 bin TL'ye bu performansda cihaz olmadığı için almanızı tavsiye ederim.
Ben 6/128GB modelini 11.11'de kuponla beraber 2.270 TL'ye almıştım. Bir hafta öncede arkadaşıma 6/64 aldık 2.059 TL.
Bahsettiğim temel sorunlar güncelleme ile düzelebilecek basit şeyler ama nezaman düzelir bilmiyorum. Farklı bir sorunuz varsa seve seve yardımcı olurum.
Edit: Kamerası gündüz çok güzel çekiyor, gece çekimlerinde renkler sulu boya gibi çıkıyor yinede okadar kötü değil. Makro özelliğini çok seviyorum. Video performansı biraz kötü aşırı titreme oluyor.
Kardeşim senin yerinde olsam realme 5 pro alırdım. Kamerasında İmx586 sensörü var. Bu sensör amiral gemisi telefonlarda bulunuyo. İşlemcisi snapdragon 712 ve bu işlemci piyasadaki tüm oyunları oynatır sorunsuzca. Fiyatı birkaç günlüğüne 1700 lira olarak açıklanmıştı lansman günü. Hemen aldık bu fırsatı kaçırmayalım diye. Kendim pubg yi denedim ve son ayarlarda sorunsuz oynattı. Kamera konusunda hiç şüphen olmasın gerçekten çok güzel fotoğraf çekiyo. 128 gb hafızası var ve istersen hafıza kartı da takabilirsin. Kamerası mi9t den iyidir eminim. Çünkü imx 586 sensör mi9 t proda var. Onun da fiyatı malum 3500-4000 lira arası. Benim tavsiyem gözün kapalı realme 5 pro alman kardeşim.Merhaba arkadaşlar yakın zamanda telefon alacağım. Ben de bu yüzden telefon arayışına girdim. Xiaomi markasına karar kıldım, arayüzü vs. hoşuma gitti. Redmi Note 8 Pro alacaktım fakat işlemcisi hakkında tedirginim ve yorumlarda da çoğu kişi bu işlemci yüzünden alınmaz bu telefon gibi hitaplarda bulunmuşlar. Ayrıca bir de ısınıyormuş telefon. Bu sebeplerden ötürü kararsız kaldım. Biraz daha araştırma yaptım ve Mİ 9T'yi gördüm. Fiyatı hemen hemen yakın yalnız 64 GB'ını alabilirim o modelin anca yetecek mi bilmiyorum. Neyse arkadaşlar Mİ 9T ikinci planımda, asıl sorum gerçekten Redmi Note 8 Pro alınabilecek, uzun vade de mutlu edebilecek bir telefon mu? Alınır mı alınmaz mı? Başka sunabileceğiniz alternatifler var mıdır?
Alma dostum dur mi 9t al nedenmi;Peki, ben de gözüm kapalı olarak redmi note 8 pro modelini almayı düşünüyordum. İnternetteki yorumlar fikrimi bayağı etkiledi. Şu mediatek yerine bir snapdragon koyamazlar mıydı? Tüm sıkıntım o yönde, yani ne derseniz mediatek başarmış mı bu sefer alınabilir mi? Bugün Bi mi store'a gidip bakacağım doğrusu yakından telefona. Dediğim gibi ya mi 9t ya da redmi note 8 pro alacağım, iki modeli belirlememin sebebi ise birinde snapdragon var diğerinde yok. Sırf bu şartlar kapsamında belirledim mi 9t'yi, yoksa pek bir fark yok gibi aralarında. Her neyse yorumlarınız için teşekkür ederim. Son söylemek istediğiniz bir şey varsa belirtebilirsiniz, Yorumlarınız benim için önemli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.