Redmi Note 8 Pro alınır mı?

Yüksek grafikli oyunlar (moba,mmorpg) oynamayı düşünmüyorsan ve root rom vb işlerle ilgilenmiyorsan alabilirsin. MTK işlemcisi yüzünden root rom gibi durumlarda cihaz çok cabuk brick oluyor. Yüksek grafikli oyunlarda ısınıyor. Yukardaki üye gibi bt sorununa rastlamadım beats studio 3 kullanıyorum.

Müziğin kesilmesi anakartın kendini korumaya alması. Fazla akım çıktığı zaman kendini korumaya oluyor. Maximum sesten 2 tık az dinleyin. Bu sorunla karşılaşmazsınız.

Müziğin kesilmesi anakartın kendini korumaya alması. Fazla akım çıktığı zaman kendini korumaya oluyor. Maximum sesten 2 tık az dinleyin. Bu sorunla karşılaşmazsınız.

Bunla ilgili olduğuna emin misiniz? Çünkü zaten son ses dinlemiyorum 2-3 tık kısık dinliyorum ve yabancı forumlardan okuduğum kadarı ile sorun MTK işlemci olması imiş, birkaç program kurarak çözülebiliyormuş fakat brick olma riski yüksekmiş ben de uzman olmadığım için denemedim ki zaten denemek zorunda da değilim, içeriğinde Aptx desteği var görünüyor fakat gelişmiş ayarlarda bile seçsen Aptx'e geçmiyor e bu da firmanın eksiği, dava açsa kazanır kişi bence... Gelecek sürümle düzelecek diyorlar ama aralıktan önce herhangi bir şey yok.
Bir de şöyle bi problem yaşamıştım, Whatsapp'da görüntülü konuşmada telefon aşırı ısındı çok saçma bir şekilde neredeyse el yakacak kadar ama bu bir daha olmadı bir kerelik bir şeydi. Bu konuşma sırasında herhangi bir oyun açık değildi sadece sosyal medya...
3 ay oldu sanırım bende var kullanıyorum ve alma diyorum sadece işlemcisi yüzünden onun dışında telefonda sorun yok...

Son düzenleme:

Bence alınır bir telefon merak etme bende alacağım 128 GB, iyi bir telefon CPU throttling işlemcinin yük altında kaç dereceye kadar çıktığını test eder.

arkadaşlar bende 8 pro var herhangi bir sıkıntı yok burada bahsedilen sorunlarin hepsi miui12.5 te giderilmiş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…