ferrymanofstyx
Decapat
Daha fazla
Bu bela telefonu bilgisayarıma bağlayamıyorum. Farklı kablo denedim ancak sonuç alamadım. Bir arkadaşımın bilgisayarına bağlarken bir sıkıntı yaşanmıyor, cihaz bağlanırken kendi driverlarını çekiyor ancak benim bilgisayara gelince hiçbir sonuç alamıyorum. Driverlarını indirdim olmadı, Chimera indirdim sırf driver güncellesin diye olmadı. Denemediğim yol kalmadı pc formatladım yok arkadaş olmuyor bir türlü bağlanmıyor. Konu açmaya karar verdim. Yardımcı olabilecek var mı acaba?
Ekleme yapmak adına güncelliyorum gönderiyi, cihazı şarj edebiliyor ve medya aygıtı yanı PTP olarak bağlayabiliyorum. Ancak ne zaman konu normal şekilde bağlamaya gelse sorun yaşıyorum. Cihazı bilgisayara yedekleyip root atacağım ama bağlayamıyorum. Acaba usb mi sorunlu diye flash bellek de taktım, oradaki dosyaları görüntüleyebiliyor.
Ekleme yapmak adına güncelliyorum gönderiyi, cihazı şarj edebiliyor ve medya aygıtı yanı PTP olarak bağlayabiliyorum. Ancak ne zaman konu normal şekilde bağlamaya gelse sorun yaşıyorum. Cihazı bilgisayara yedekleyip root atacağım ama bağlayamıyorum. Acaba usb mi sorunlu diye flash bellek de taktım, oradaki dosyaları görüntüleyebiliyor.
Son düzenleme: