Redmi Note 8 Pro hızlı şarj olmuyor

SalvaDorasit

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Redmi Note 8 Pro kullanıcısıyım. Telefonun şarj soketine 1 tane kum parçası kaçtı. Şarj soketi girmiyordu. İğne vardı normal metal iğne, onu soktum çok yavaşça bir şeye zarar vermeden kumu dışarı çıkarttım. Sonra şarj aleti sorunsuz girdi telefona. Şarj oluyor fakat hızlı şarj simgesi çıkmıyor. Başka telefona taktım şarj aletini onu hızlı dolduruyor benimkini yavas dolduruyor. Acaba kısa devre falan mı yaptı ne oldu? Bu işlemi yaparken telefon en ufak bir farklılık falan hiçbir şey yapmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Redmi Note 8 Pro kullanıcısıyım. Telefonun şarj soketine 1 tane kum parçası kaçtı. Şarj soketi girmiyordu. İğne vardı normal metal iğne, onu soktum çok yavaşça bir şeye zarar vermeden kumu dışarı çıkarttım. Sonra şarj aleti sorunsuz girdi telefona. Şarj oluyor fakat hızlı şarj simgesi çıkmıyor. Başka telefona taktım şarj aletini onu hızlı dolduruyor benimkini yavas dolduruyor. Acaba kısa devre falan mı yaptı ne oldu? Bu işlemi yaparken telefon en ufak bir farklılık falan hiçbir şey yapmadı.
Üfleyin, şarjla biraz oynayın. Bende poco x3 pro 256 gb 8 gb ram kullanıyorum. Bazen oluyor, sok çıkar sok çıkar yapıp oynuyorum düzeliyor.

Üfleyin, şarjla biraz oynayın. Bende POCO X3 Pro 256 GB 8 GB RAM kullanıyorum. Bazen oluyor, sok çıkar sok çıkar yapıp oynuyorum düzeliyor.

Zaten şimdi bayağı sok çıkar yapıyorum üflüyorum da derkenee hızlı şarj geldi lannn.

Bak keyfim yerine geldi, yazdığın içinde teşekkür ederim, adminler konuyu kapatabilirsiniz.

Klasik Xiaomi genetiği kullandığım 4 cihazdan 3'ünde oldu :D.bazen yazılımsal bazen de donanımsal olabiliyor. Şarj bordunu değiştirmiştim 4 5 yıl önce donanımsal olarak Xiaomi Mi 4'te.

Şimdide tekrar yavaş şarja döndü, yarına düzelir ya donanımsal bir şey olmadıysa. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı