Öncelikle iyi günler arkadaşlar, telefonum Redmi Note 8 Pro için Custom ROM arıyorum. Sıkıntısı olmayan, pil performansı fena olmayan, güncelleme alan ROM önerilerinizi bekliyorum. Kullananlar deneyimlerini yazarsa çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
Not: Rehberi eklenmiştir! Artık işiniz daha kolay! Note 8 Pro, Note 8 gibi cihazlara TWRP menüsü yükleyebilmek sıkıntılıdır. Nedeni ise MediaTek işlemcili cihazlarda Root olmadan bu menü kalıcı hale gelmemektedir. Eğer siz de Note 8 Pro...
Custom ROM deneyimi cihazdan cihaza çok değişkenlik gösterebiliyor. Bazı cihazlarda HavocOS'u çok beğenirim ama kendi cihazımda yaşadığım tecrübe iyi değildi. Bu yüzden kullanıcı deneyimlerini okumanızı önereceğim.
Genel birkaç öneri yapacak olursak HavocOS, EvolutionX, ArrowOS ilgi çekicidir. Pixel tarzından ziyade saf AOSP deneyimini tercih eden bir kullanıcıyım.
Custom ROM'lar gizlilik konusunda kesinlikle daha iyiler. Güvenlik konusunda ise çok şey okudum fakat konunun uzmanı değilim, sizi yanlış yönlendirmek istemiyorum. Yeterince güvenli olduklarını söyleyebilirim. Bankacılık uygulamalarının bazen çalışmaması durumunu Magisk ile çözebilirsiniz.
Direktmen Dynamic TWRP kullanarak dün Pixel Experience Plus kurdum. Android 12'nin tema özelliklerini deneyimleyebilmek ve arayüzünün doğallığı gayet hoşuma gitti. Şu anda görünürde herhangi bir sorunum yok gibi duruyor. Sizlere de önerebilrim.
Direktmen Dynamic TWRP kullanarak dün Pixel Experience Plus kurdum. Android 12'nin tema özelliklerini deneyimleyebilmek ve arayüzünün doğallığı gayet hoşuma gitti. Şu anda görünürde herhangi bir sorunum yok gibi duruyor. Sizlere de önerebilrim.