Custom ROM Redmi Note 8 Pro için ROM önerisi

Meguminn

Hectopat
Telefonum için Custom ROM arıyorum. Bana önerilen birkaç ROM oldu aralarında en akla yatan HyperOS port for RN8p oldu fakat onu da kurmayı gösteren düzgün bir yer bulamadım. Telefonun bootloader kilidi açık değil halen, düzgün bir şekilde iyi bir ROM atmayı anlatacak birisi ile beraber açmayı düşündüm. O yüzden beklettim birilerinin cevaplarını.

Beklemeden açma gibi bir şey görmüştüm sanki forumda. Yani kilidi açma işlemini yaptıktan 7 gün sonra mı açılıyor kilit? Sıfırlandığını duydum, o zaman şimdi yapsam haftaya mı sıfırlanıcak yoksa sıfırlanıp 7 gün sonra mı açılacak kilit?

Haftaya sıfırlanacak, şu an kilit açma izni alıyorsunuz 7 gün sonra açılması için tekrar bağlanıp açıyorsunuz.

Haftaya sıfırlanacak, şu an kilit açma izni alıyorsunuz 7 gün sonra açılması için tekrar bağlanıp açıyorsunuz.
Teşekkürler. Peki başka yerlerde crDroid v9 kullanmayı önerenler gördüm. Telefonum yeni değil artık o yüzden Android 14 yerine 13 daha mı ideal olur diye düşündüm. Gerçi aralarındaki farkı bilmiyorum. Bir de sıra sıra hangi adımları yapacağımı anlatan bir rehber paylaşabilir misiniz?

Teşekkürler. Peki başka yerlerde crDroid v9 kullanmayı önerenler gördüm. Telefonum yeni değil artık o yüzden Android 14 yerine 13 daha mı ideal olur diye düşündüm.

13 de idealdir.

Bir konum üzerinden yardım alabilirsiniz, ben de aynı aşamaları geçirdim. Ancak önce hepsini okuyun. Aklınıza takılan olursa sorarsınız.

13 ve 14 arasında kaldım. Farkları nedir veya hangisi rn8p için daha ideal olur bilmiyorum. Bootloader açaymayı başlattım 7 gün sonra tekrar deneyip açacağım

(RN8p kullanıyorum)ben şu anda crDroid Android 14 kullanıyorum ve YouTube ve galeride ki videolar açılmıyor birkaç sitede gezdim yine videolar oynamıyor telefon rootlu bana da offical Google hizmetleri çok olmayan bir ROM önerir misiniz ya da sorunun çözümünü nasıl bulurum.

Bir de Wi-Fi sorunları sunuculara bağlanamama sorunları var(düzenleme nerede bulamadım)

Telefona tekrar crdroid kurucam rootsuz eğer yine sorun fln çıkmaya devam ederse yazıcam

(14 ü kurucam tekrar)

Sorunlar daha da büyüdü.

Son düzenleme:
Ne indirdiniz, memnun musunuz
Hocam ben sorunuzu çok uzun zaman sonra gördüm. Kusura bakmayınız. Evolution X kurmuştum lakin arada sırada kasma donmalar devam ediyor. Şimdiki aklım olsa en performanslısını kurardım.

Hocam pek bir bilgim yok bu konularda. Ben de 2-3 hafta araştırıp zar zor rom atmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…