Redmi Note 8 Pro İnstall Update. ZIP failed hatası

SemihOzdogdu

Kilopat
Dostlar, telefonuma güncelleme geldi. Şu anda 12.5.1 sürümündeyim. Gelen güncelleme ise 12.5.8.

Ayarlar - telefon hakkında - MIUI sürümüne tıkladığımda böyle ekran geliyor, herhangi bir üç noktaya tıklayıp detay görme veya çıkış yapılmıyor. İlla güncellemeyi yap diyor yani.

İndirip yeniden başladığında ise görselde ki hatayı alıyorum ve hiçbir şey olmadan yeniden başlatılıyor telefon. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Ayrıca şu an global romdayım ve Endonezya ROM'una geçmek istiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-11-17-15-18-39-853_com.google.android.gms.jpg
    Screenshot_2022-11-17-15-18-39-853_com.google.android.gms.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 209
  • IMG_20221117_151734.jpg
    IMG_20221117_151734.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 155
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar, telefonuma güncelleme geldi. Şu anda 12.5.1 sürümündeyim. Gelen güncelleme ise 12.5.8.

Ayarlar - telefon hakkında - MIUI sürümüne tıkladığımda böyle ekran geliyor, herhangi bir üç noktaya tıklayıp detay görme veya çıkış yapılmıyor. İlla güncellemeyi yap diyor yani.

İndirip yeniden başladığında ise görselde ki hatayı alıyorum ve hiçbir şey olmadan yeniden başlatılıyor telefon. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Ayrıca şu an global romdayım ve Endonezya ROM'una geçmek istiyorum.
Mi Flash ile Endonezya ROM'unu flashlayarak.

Bootloader kilidi ve USB hata ayıklama seçenekleri açık mıydı telefonun?
@Umut Nas

Bootloader açık mı? @Umut Nas.

@SemihOzdogdu,
Telefon açılıyorsa bu rehberimi uygulayın:

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı