Redmi Note 8 Pro kullanan var mı?

drocco

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben telefonu aldığımdan beri hiç güncelleme yapmadım. Sizce güncelleme yapmalı mıyım?
Şu an telefon ilk aldığım günkü gibi hızlı şarjı uzun gidiyor.
Güncelleme yapanlar da ne gibi sorunlar veya avantajlar var?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-03-19-21-22-46-768_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2021-03-19-21-22-46-768_com.android.settings.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 41
Xiaomi'de özellikle Redmi serisinde ara güncellemeler yapılmaz. Şu anda Mi Note 10 Lite kullanıyorum ara güncellemeler ile sürekli bir şeyler bozuluyor. Güncelleme yaptıktan sonra format atacaksanız yapabilirsiniz. Veya 12.1.1 güncellemesi (Android 11) var ise yapın 11 ile stabilleşmiş cihazlar. Ama ben şu anda gelen güncellemeyi yapmadım. 12.5 bekliyorum sizde 12.5'de güncellersiniz.

Xiaomi'de özellikle Redmi serisinde ara güncellemeler yapılmaz. Şu anda Mi Note 10 Lite kullanıyorum ara güncellemeler ile sürekli bir şeyler bozuluyor. Güncelleme yaptıktan sonra format atacaksanız yapabilirsiniz. Veya 12.1.1 güncellemesi (Android 11) var ise yapın 11 ile stabilleşmiş cihazlar. Ama ben şu anda gelen güncellemeyi yapmadım. 12.5 bekliyorum sizde 12.5'de güncellersiniz.
Ben telefonu ilk aldığım günden beri hiç güncellemedim. Bu bir sorun oluşturur mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı