KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.713 Makaleler 18 Çözümler 441 Yer Valisiz Vilayet! 25 Aralık 2021 #1 Bazı sitelerde alacağı, bazı sitelerde ise almayacağı yazıyor. Bildiğim kadarıyla bu cihaz Android 11 tabanında MIUI 13 alacak. Net bir bilgi var mı bunu hakkında? Xantern dedi: Redmi Note 8 MIUI 13 alacak. Redmi Note 8 Pro da alacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer gerçekten Redmi Note 8 alıp Note 8 Pro almazsa bir daha Xiaomi telefon elimde gezdirmem. Son düzenleme: 25 Aralık 2021
Bazı sitelerde alacağı, bazı sitelerde ise almayacağı yazıyor. Bildiğim kadarıyla bu cihaz Android 11 tabanında MIUI 13 alacak. Net bir bilgi var mı bunu hakkında? Xantern dedi: Redmi Note 8 MIUI 13 alacak. Redmi Note 8 Pro da alacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer gerçekten Redmi Note 8 alıp Note 8 Pro almazsa bir daha Xiaomi telefon elimde gezdirmem.
KS KS KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.713 Makaleler 18 Çözümler 441 Yer Valisiz Vilayet! 28 Aralık 2021 #11 BERWAR dedi: Bende bu listeyi geçen gördüm atacaktım aslında buraya yoğunluktan unutmuşum. Umarım gelir güncelleme. Genişletmek için tıkla... Hocam listede Redmi Note 8 Pro da var. Almasını çok isterim. İnşallah gelir. Çünkü Xiaomi'nin güncelleme sözlerine pek güvenmiyorum. Adamlar Android 11 çıakrttılar benim telefona ama hiçbir şekilde OTA üzerinden alamamıştım. Artı 0 Eksi
BERWAR dedi: Bende bu listeyi geçen gördüm atacaktım aslında buraya yoğunluktan unutmuşum. Umarım gelir güncelleme. Genişletmek için tıkla... Hocam listede Redmi Note 8 Pro da var. Almasını çok isterim. İnşallah gelir. Çünkü Xiaomi'nin güncelleme sözlerine pek güvenmiyorum. Adamlar Android 11 çıakrttılar benim telefona ama hiçbir şekilde OTA üzerinden alamamıştım.