Redmi Note 8 Pro nasıldır?

Bütçe
2000

Dark Dean

Hectopat
Makaleler
1
Yeni telefon almaya karar verdim. 2. el Redmi Note 8 Pro alacağım. Fakat aklımda sorular var. Araştırmalar ve karşılaştırmalar yaptım. Kullanıcı deneyim videosu izledim. 2 Mart 2020'de çekilmiş bir video düzeldi mi bilmiyorum açıkçası. İşlemcinin ısındığını gelen güncelleme ile bu sorunun arttığı, on kameranın kötü olduğunu söylüyordu. Bu platformda bu telefon hakkında da bazı problemler yaşayan olmuş hatırlamıyorum tam. Redmi Note 8 Pro alınmalı mı? Yoksa başka telefon mu bakılması gerekiyor?

Ayrıca oyun oynamayı da seviyorum. PUBG ve Mobile Legends oyunlarını. Kullanıcı deneyim videosunda donma kasma olmadığını söylüyor. Yine de emin değilim danışmak istiyorum.

Hocam güzel telefon. Isı problemi de bence abartılıyor. 40 45 dereceler oyun oynarken gayet normal. İkinci el derken garantili ikinci el alın. Kaçak global olan ikinci elleri almayın.

Etrafımda kullanan insanlar var. Oyun performansı gayet iyi. Oyun oynarken ısınıyor ancak performansta düşüş yok. Günlük kullanımda ise batarya tüketimi gayet tatmin edici.

Ben de kullanıyorum şarj olurken ısınıyor biraz onun dışında hiç ısındığını görmedim.

Uzun süredir Note 8 Pro kullanıyorum artık güncelleme desteği kesildi ama ısınma sorunu çözüldü desem yalan olmaz eski sürümlerde cidden ısınıyordu ama artık çok az ısınıyor. Batarya konusunda pek iyi bir cihaz değil bence ilk başlarda 2 gün şarj etmezken artık her gün şarj etmek zorunda kalıyorum ama hızlı şarj olduğu için pek de sorun olmuyor. Oyun konusunda Note 8 Pro çok güzel bir cihaz geçenlerde Half-Life 2 girdim bütün ayarları Ultra yaptım 60 FPS aldım ve neredeyse hiç ısınmadı ve drop girmedi PUBG Mobile Call of Duty Mobile gibi oyunlarda hiçbir sorun olmuyor. Ekran konusunda Note 8 Pro aşırı kaliteli HDR desteği olması benim için mükemmel bir özellik.

Hocam siz nasıl kullandınız bilmiyorum ama ben 8-9 aydır kullanıyorum aşırı aktif değil günde 1-2 saat kullanıyorum telefonu ve 3 günde 1 kez şarj ediyorum. Benim telefonumda bir süre sonra sizin gibi her gün şarj etmemi gerektirecek hale gelir mi?

Çok teşekkür ederim. Kullanan kişi de PUBG için aynı şeyi söylemişti. Isınıyor ama donma kasma olmadığını akıcı olduğunu söylemişti.

Çok teşekkür ederim. Kullanan kişi de PUBG için aynı şeyi söylemişti. Isınıyor ama donma kasma olmadığını akıcı olduğunu söylemişti.

Hocam ısı konusunda endişelenmeyin. ROG seriside ısınıyor IPhone'da ısınıyor. Önemli olan performanstan düşmemesi.

Cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Peki hala devam ediyor mu?
Hâlâ devam ediyor aldığımdan beri böyle hafif bir sıcaklık hissediyorum şarj olurken ama aşırı bir sıcaklık değil. Samsung telefondan geçtim onu kullanırken bile ısınıyordu ona kıyasla çok daha soğuk. Zaten kullanıyorken hiç ısınmıyor ama dediğiniz gibi hiç oyun oynamadım o konu hakkında yorum yapamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…