L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 8 Nisan 2021 #31 Dark Dean dedi: ...lütfen kullanmadıysanız olumsuz yorumlar yapmayın. Genişletmek için tıkla... Kullanmadığımı nereden çıkardınız? Birkaç farklı RN 8 Pro cihazı kullandım hem de. Ben kısaca belirttim. Karar sizin.
Dark Dean dedi: ...lütfen kullanmadıysanız olumsuz yorumlar yapmayın. Genişletmek için tıkla... Kullanmadığımı nereden çıkardınız? Birkaç farklı RN 8 Pro cihazı kullandım hem de. Ben kısaca belirttim. Karar sizin.
Shenzhenn Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 2.041 Makaleler 1 Çözümler 6 8 Nisan 2021 #32 İkinci el olarak Samsung Galaxy S9 alabilirsiniz. Sıfır olaraksa bütçeyi biraz daha artırıp TCL 10L alabilirsiniz.
İkinci el olarak Samsung Galaxy S9 alabilirsiniz. Sıfır olaraksa bütçeyi biraz daha artırıp TCL 10L alabilirsiniz.
Dark Dean Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Nisan 2021 #33 Lord Raiden dedi: Kullanmadığımı nereden çıkardınız? Birkaç farklı rn 8 Pro cihazı kullandım hem de. Ben kısaca belirttim. Karar sizin. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim. Çokça olumsuz yorumlar var ve belki de benim gibi bu telefona şans vermek isteyenler olabilir. Bu yüzden öyle söylemiştim.
Lord Raiden dedi: Kullanmadığımı nereden çıkardınız? Birkaç farklı rn 8 Pro cihazı kullandım hem de. Ben kısaca belirttim. Karar sizin. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim. Çokça olumsuz yorumlar var ve belki de benim gibi bu telefona şans vermek isteyenler olabilir. Bu yüzden öyle söylemiştim.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 8 Nisan 2021 #34 Dark Dean dedi: Özür dilerim. Çokça olumsuz yorumlar var ve belki de benim gibi bu telefona şans vermek isteyenler olabilir. Bu yüzden öyle söylemiştim. Genişletmek için tıkla... Uzun süre kullanmak istiyorsanız bu modeli önermiyorum.
Dark Dean dedi: Özür dilerim. Çokça olumsuz yorumlar var ve belki de benim gibi bu telefona şans vermek isteyenler olabilir. Bu yüzden öyle söylemiştim. Genişletmek için tıkla... Uzun süre kullanmak istiyorsanız bu modeli önermiyorum.
Dark Dean Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Nisan 2021 #35 Shenzhenn dedi: İkinci el olarak Samsung Galaxy S9 alabilirsiniz. Sıfır olaraksa bütçeyi biraz daha artırıp TCL 10l alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Samsung S9 taraftarı değilim. Bütçe artıramıyorum ne yazık ki. 2. el alacağım telefonu emin olunca. Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Lord Raiden dedi: Uzun süre kullanmak istiyorsanız bu modeli önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Uzun süreli kullanabileceğim telefon öneriniz var mı?
Shenzhenn dedi: İkinci el olarak Samsung Galaxy S9 alabilirsiniz. Sıfır olaraksa bütçeyi biraz daha artırıp TCL 10l alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Samsung S9 taraftarı değilim. Bütçe artıramıyorum ne yazık ki. 2. el alacağım telefonu emin olunca. Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Lord Raiden dedi: Uzun süre kullanmak istiyorsanız bu modeli önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Uzun süreli kullanabileceğim telefon öneriniz var mı?
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 8 Nisan 2021 #36 Dark Dean dedi: Uzun süreli kullanabileceğim telefon öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... 0 olarak Redmi Note 8 veya Galaxy M20 önerebilirim bütçenizde. O parayı hak ediyorlar mı, ayrı konu.
Dark Dean dedi: Uzun süreli kullanabileceğim telefon öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... 0 olarak Redmi Note 8 veya Galaxy M20 önerebilirim bütçenizde. O parayı hak ediyorlar mı, ayrı konu.
Dark Dean Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Nisan 2021 #37 Lord Raiden dedi: 0 olarak Redmi Note 8 veya Galaxy M.20 önerebilirim bütçenizde. O parayı hak ediyorlar mı, ayrı konu. Genişletmek için tıkla... AMOLED ekran dolayısı ile artık Samsung taraftarı değilim. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
Lord Raiden dedi: 0 olarak Redmi Note 8 veya Galaxy M.20 önerebilirim bütçenizde. O parayı hak ediyorlar mı, ayrı konu. Genişletmek için tıkla... AMOLED ekran dolayısı ile artık Samsung taraftarı değilim. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.