Redmi Note 8 Pro titreşimi çalışmıyor

enderrbulut

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, telefonumun ekranı bozulmuştu tamire gönderdim. Bugün geldi ama normalde telefonda birisini aradığımda açtıklarında titriyordu veya herhangi bir şeyde titriyordu. Telefon geldiğinden beri hiçbir şekilde titreşim olmuyor. Bütün ayarları açtım yine de nafile, nasıl düzeltirim?

Yanlış hatırlamıyorsam bir numara tuşlayarak test ekranı açılıyordu oradan deneyebilirsiniz bozuk mu değil mi diye orada test ederken çalışıyorsa telefonun ayarlarında bir sorun vardır.

Redmi Note 8 Pro için bu kodları buldum deneyip bakılabilir.

Dosya Ekleri

• redmi note 8 pro.png
    redmi note 8 pro.png
    74,6 KB · Görüntüleme: 56
Redmi Note 8 Pro için bu kodları buldum deneyip bakılabilir.

Evet görünce hatırladım yüksek ihtimalle ikinci sıradaki kod ve ayrıca şöyle bir bilgi vermek istiyorum telefondan telefona kodlar değişmez çoğu telefonda değişmez.

Yanlış hatırlamıyorsam bir numara tuşlayarak test ekranı açılıyordu oradan deneyebilirsiniz bozuk mu değil mi diye orada test ederken çalışıyorsa telefonun ayarlarında bir sorun vardır.

Hocam oraya girdim vibratör testini diyosunuz ama herhangi bir şey olmadı.

Ekran değişiminde titreşim motorunu bozmuş olabilirler tekrar servise sorun ama kabul etmezler.

Bunu kendim düzeltemez miyim veya yaptırmak için ne kadar fiyat çıkar.

Son düzenleme:
Hocam oraya girdim vibratör testini diyosunuz ama herhangi bir şey olmadı.

Bunu kendim düzeltemez miyim veya yaptırmak için ne kadar fiyat çıkar.

Cihaz açmak profesyonel iş bence bir servise sorun benim titreşim çalışıyordu ama ekran değişiminden sonra çalışmaz oldu belki yeniden bakarlar veya bizden değil diye söylerler.

Evet vibrator tireşim eğer ki tıkladığınızda titreşim alamadıysanız bozuk demektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı