Redmi Note 8 Pro vs 9 Pro

furyzstko

Hectopat
Daha fazla  
İkinci el alacağım 8 Pro oyun performansında daha iyi olduğunu söylüyorlar ama bilemedim, Note 9 Pro gözüme daha bir hoş gözüktü genel olarak fotoğraf çekeceğim, PUBG oynayacağım hangisi tercih edilmelidir?

İkinci el alacağım 8 Pro oyun performansında daha iyi olduğunu söylüyorlar ama bilemedim, Note 9 Pro gözüme daha bir hoş gözüktü genel olarak fotoğraf çekeceğim, PUBG oynayacağım hangisi tercih edilmelidir?
İkiside aynı kamera lensine sahip ama Note 9 Pro bir tık daha iyi çekiyor.
Ekranı olarakta daha güncel görünümlü ve daha güzel duruyor şahsen. Oyun performansı olarak Note 8 Pro'nun grafik birimi daha güçlü oyüzden performansı daha iyidir ama iki cihazda bi bakıma çok yakınlar birbirlerine.

Telefonlara ne kadar vereceksiniz?
Note 8 pro olan adam biraz kötü geldi çünkü ekranın alt tarafında beyazlama olduğunu söyledi fakat fotoğrafta belli olmuyor. WhatsApp dan fotoğraf atabilir misiniz diyorum hat yok diyor yani galiba 9 pro alırım alırsam fiyatlar söyle 8 pro=3300 9 pro=4000 ama 9 pro ile daha pazarlık yapmadım 8 pro olan adam son fiyat 3300 dedi

Tam bütçe daha yok hocam ona göre biriktirecegim miktarı
Tam bütçe nedir hocam?

Pubg için ise yani böyle 50 55 60 fps civarında olsa yeterdir bana

Note 8 pro olan adam biraz kötü geldi çünkü ekranın alt tarafında beyazlama olduğunu söyledi fakat fotoğrafta belli olmuyor. WhatsApp dan fotoğraf atabilir misiniz diyorum hat yok diyor yani galiba 9 pro alırım alırsam fiyatlar söyle 8 pro=3300 9 pro=4000 ama 9 pro ile daha pazarlık yapmadım 8 pro olan adam son fiyat 3300 dedi

Tam bütçe daha yok hocam ona göre biriktirecegim miktarı

Pubg için ise yani böyle 50 55 60 fps civarında olsa yeterdir bana
Hocam Note 8 Pro sahibi güven vermiyorsa hiç bulaşmayın derim. Note 9 Pro için ise 3500TL uygundur. 4000 ona göre pahalı. Ben şahsen 3500'e telefoncudan almıştım, hala kullanıyorum. Pubg'da HDR grafiklerde 60 FPS kilidi kapalı ama Config ile açarsınız bi türlü. Şahsen oynamadığım için pek umursamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı