Hocam yakın zamanda iPhone 7 telefonumu satıp note 8 pro aldım ve telefondan gayet memnunum. Tek hayal kırıklığım miuı güncellemesi ile always on display özelliği geldi ama note 8 pro'ya gelmedi. Özelleştirilebilir çok seçenek vardı. Onun dışında bir diğer sıkıntısı telefonun kendi rehberi ve mesajlar uygulaması yok. Google'nin uygulamasını kullanıyor. Tabii bunlar küçük sıkıntılar. Telefon fiyatına göre gayet iyi ben memnunum.
Hocam yakın zamanda iPhone 7 telefonumu satıp Note 8 Pro aldım ve telefondan gayet memnunum. Tek hayal kırıklığım miuı güncellemesi ile always on display özelliği geldi ama Note 8 Pro'ya gelmedi. Özelleştirilebilir çok seçenek vardı. Onun dışında bir diğer sıkıntısı telefonun kendi rehberi ve mesajlar uygulaması yok. Google'nin uygulamasını kullanıyor. Tabii bunlar küçük sıkıntılar. Telefon fiyatına göre gayet iyi ben memnunum.
Telefonda pek oyun oynamadığım için fazla yorum yapamam ama her oyunu açıyor ve oynatıyor. Uzun süre test etmediğim için ısınmasına da bir şey diyemem ama benim günlük kullanımımda kasma, donma, ısınma vb bir problem yok.
Telefonda pek oyun oynamadığım için fazla yorum yapamam ama her oyunu açıyor ve oynatıyor. Uzun süre test etmediğim için ısınmasına da bir şey diyemem ama benim günlük kullanımımda kasma, donma, ısınma vb bir problem yok.