Sırf toza dayanıklı olmadığı için Note 9 Pro servise iadeye gitti. Bir çok şikayet var. 9S de aynı akibeti alması an meselesi. Zaten eş değer gibi görünen özellikler arasında sırf bu nedenden dolayı N8P. EŞim, arkadaşım ve bir kaç kişiye aldırttım. Sorunsuz.
Sırf toza dayanıklı olmadığı için Note 9 Pro servise iadeye gitti. Bir çok şikayet var. 9S de aynı akibeti alması an meselesi. Zaten eş değer gibi görünen özellikler arasında sırf bu nedenden dolayı N8P. EŞim, arkadaşım ve bir kaç kişiye aldırttım. Sorunsuz.
Ona hiç bakmadım. Tabi karar sizin. Bence note9s toz diye bir arama yapın bakalım. Şikayet varmı. Sonra, güzel dediğimiz kamera kullanılamaz hale gelebilir.
Fiyat problem değilse tabiki Redmi note 9s hocam soru mu bu Orta alt segment cihazlar bunlar güncellemeleri çabuk kesilip ömrü kısa telefonlar. Güncel cihaz varken 1 sene önce çıkan her açıdan geride kalmış bir cihaz almayın.
Ona hiç bakmadım. Tabi karar sizin. Bence note9s toz diye bir arama yapın bakalım. Şikayet varmı. Sonra, güzel dediğimiz kamera kullanılamaz hale gelebilir.
1 ay önce kuzenime aldık redmi note 8 pro çok iyi bir telefon batarya olarak redmi note 9s bi tık önde olsada kalite olarak bence redmi note 8 pro çok daha iyi ayrıca note 9s 4gb ram'e sahipken note 8 pro 6gb ram'e sahip ayrıca note 8 pro kamera açısından bi tık daha önde kesinlikle note 8 pro öneriyorum