Soğutma sistemi nasıldır bu cihazın?
Nasıldır derken? İyi ya da kötü olarak mı sordunuz yoksa nasıl bir sistem olduğunu mu?Soğutma sistemi nasıldır bu cihazın?
İşlemcinin üstünde soğutma bloğu da mı yok?Telefonun içerisinde fan olduğunamı inanıyorsun? Normal Samsung veya IPhone'lar gibi yük altında ısınır.
Nasıl soğutuyor, nelerle soğutuyor onu sordum.Nasıldır derken? İyi ya da kötü olarak mı sordunuz yoksa nasıl bir sistem olduğunu mu?
Vardır tabii ki. işlemcinin ve anakart çipinin üstüne termal ped koyarlar üstüne de metal ya da bakır plaka koyarlar.İşlemcinin üstünde soğutma bloğu da mı yok?
İşlemcinin üstünde soğutma bloğu da mı yok?
Nasıl soğutuyor, nelerle soğutuyor onu sordum.

Bir yerde Samsung Galaxy S7 Edge'in içinde de sıvı soğutma var diye okumuştum ne kadar doğru emin değilim amaHocam termal pad neyse ne de içerisinde soğutma sistemi bulunan tek telefon ASUS ROG Phone diye biliyorum.
Redmi Note 8 Pro'nun içinde var.Bir yerde Samsung Galaxy S7 Edge'in içinde de sıvı soğutma var diye okumuştum ne kadar doğru emin değilim ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.