Redmi Note 8 vs GM 20 Pro

Bütçe
2305
2021'e gireceğiz P20 Lite almamanızı öneririm.
O fiyata alabileceğiniz en iyi telefonlar: GM 20 Pro, TCL 10L, Redmi Note 8 olur. Bütçenizi aştığını biliyorum eğer bütçenizi arttırabilirsiniz Realme 6 4/128 alabilirsiniz. Performansı ve ekranı sizi üzmeyecektir. Ama yok arttıramam diyorsanız Redmi Note 8 almanızı öneririm.
GM20 Pro'nun çipseti daha güçlü olmasına rağmen daha çok enerji tüketip daha çok ısınıyor. Ha telefon alev alev yanmıyor fakat hissediyorsunuz. Bu yüzden size TCL 10L ve Redmi Note 8'i öneriyorum.Bana sorarsanız Redmi Note 8 alırsanız pişman olmazsınız.

Dostum bunu sana Redmi Note 8 kullanmış birisi olarak söylüyorum. Belli bir süre sonra çok sıkıntı çıkarıyor ısınma, kasma ve yazılım güncellemesi gibi sorunlar çıkıyor.

Arkadaşın bahsettiği problemler bizde de baş göstermeye başladı ne yazık ki.

Bu konu için son mesajımı bırakayım arkadaşlar. Sizce Max 2300'e bir şey alayım mı, aksi halde para cebimde mi kalsın?
O fiyata alabileceğiniz en iyi telefonlar: GM 20 Pro, TCL 10L, Redmi Note 8 olur. Bütçenizi aştığını biliyorum eğer bütçenizi arttırabilirsiniz Realme 6 4/128 alabilirsiniz. Performansı ve ekranı sizi üzmeyecektir. Ama yok arttıramam diyorsanız Redmi Note 8 almanızı öneririm.
GM20 Pro'nun çipseti daha güçlü olmasına rağmen daha çok enerji tüketip daha çok ısınıyor. Ha telefon alev alev yanmıyor fakat hissediyorsunuz. Bu yüzden size TCL 10L ve Redmi Note 8'i öneriyorum. Bana sorarsanız Redmi Note 8 alırsanız pişman olmazsınız.

Yararlı bir mesaj. Beğenmekle yetinemezdim :D

GM20 Pro'nun çipseti daha güçlü olmasına rağmen daha çok enerji tüketip daha çok ısınıyor. Ha telefon alev alev yanmıyor fakat hissediyorsunuz. Bu yüzden size TCL 10L ve Redmi Note 8'i öneriyorum.Bana sorarsanız Redmi Note 8 alırsanız pişman olmazsınız.
Pişman olmayacağını sanmıyorum.

Dostum tecrübeni aktar da adam hataya düşmesin o zaman? Her modelin sorunlu serileri vardır. Her modelde sorunlar yaşanır ve her modelin bir sürü şikayeti vardır internette.
Önemli olan bunlar çözülebilen şeyler mi ve çözülmüşler mi? Note 8'in kronik bir sorunundan bahseder misiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı