Redmi Note 8 vs Mi A3

Hangisini alırdınız ?

• Redmi Note 8

Oy: 20 83,3%
  • Xiaomi A3

Oy: 4 16,7%

• Oy verenlerin toplamı
    24

Sen de bendensin arkadaş, bende de LG G4 vardı. Telefon ısınmıyordu, resmen yanıyordu. 2 saatte bataryayı sıfırlıyordu. Artık dayanamayıp Redmi Note 8 aldım. Çok şükür çok rahatladım, şarj sıkıntım bitti. Telefon çok seri, sadece sevmediğim noktası hareketli fotolarda anı yakalayamıyor, çok silik çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnız Redmi Note 8`de ki geniş açı kamera özelliği G4`den bir tık daha üstün olmasını sağlıyor. Yani arkasında 4 tane kamera olması, ister istemez G4`den üstün kılıyor.
O her bir kameranın farklı işlevi var, ana kameraya ile çekim yaparken bunların katkısı pek yok ana kameraya maalesef.

Mi A3 almadığın için baya şanslısın. Mi A3'ün parmak izi çok ağır çalışıyor Redmi Note 8'e göre. Kamera çıkıntısı da kılıf ile neredeyse sıfırlanıyor Redmi Note 8'de.

Yaklaşık 1 ay önce aldım redmi note 8 hızı hafızası kanerasi ses kalitesi ekran çözünürlüğü kisellestirmesi bir cok muadili telefondan iyi gözün kapali alabilirsin

Mi A3 almadığın için baya şanslısın. Mi A3'ün parmak izi çok ağır çalışıyor Redmi Note 8'e göre. Kamera çıkıntısı da kılıf ile neredeyse sıfırlanıyor Redmi Note 8'de.
Evet, kamera çıkıntısını kapatacak şekilde yapmışlar kılıfı. Parmak izi okuyucusu da kullanıcıya çok büyük kolaylık sağlıyor.
O her bir kameranın farklı işlevi var, ana kameraya ile çekim yaparken bunların katkısı pek yok ana kameraya maalesef.
Evet, haklısın. Önemli olan ana kamera ama G4'deki kamera yazılımı (arayüzü) bu telefonun kamera yazılımından çok daha iyi ve kullanışlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…