Telefonum Redmi Note 8 ve ana kamera lensi çatladı. Görüntü bulanık bir hal aldı. Çok sık fotoğraf çekinen bir insan olmadığım için yaptırma gereği duymadım. Fakat WhatsApp Web'e hiçbir şekilde bağlanamıyorum. Farklı sitelerde QR kodu okutmaya çalıştığımda okuyor ama WP okumuyor.
Başka sitelerde okuyup da WhatsApp Web'de QR kodu okumaması garip geldi. Masaüstünde de mi Chrome kullanıyorsunuz? Belki deneysel karanlık mod özelliği açıksa QR kodu bozmuş olabilir.
Başka sitelerde okuyup da WhatsApp Web'de QR kodu okumaması garip geldi. Masaüstünde de mi Chrome kullanıyorsunuz? Belki deneysel karanlık mod özelliği açıksa QR kodu bozmuş olabilir.
Şöyle ki WP üzerinden okutmaya çalıştığım zaman direkt olarak görmezden geliyor. Ama telefonun kendi uygulamasından herhangi bir QR kodu rahatlıkla okutabiliyorum. Sorun genel olarak WP kaynaklı duruyor.
Güncellemeden olduğunu sanmıyorum çünkü kamera çatlayalı neredeyse bir yıl oldu ve o zamandan beri bağlantı sağlayamıyorum. Beta sürümü için sanırım BlueStacks gerekli.
Şöyle ki wp üzerinden okutmaya çalıştığım zaman direkt olarak görmezden geliyor. Ama telefonun kendi uygulamasından herhangi bir QR kodu rahatlıkla okutabiliyorum. Sorun genel olarak wp kaynaklı duruyor.
Hocam bu çözümü deneyebilir misiniz sorun olmayacaksa?
WhatsApp Aero veya WhatsApp Plus tarzı bir şey indirip denerseniz emin olabiliriz.
Eğer buna rağmen sorun çözülmez ise büyük ihtimalle MIUI ile alakalı.