Redmi Note 8 Wi-Fi kopma sorunu

saitdemiirbas

Decapat
Evde Türk Telekom'un verdiği TP-Link Archer C5V AC1200 modelli modemini kullanıyoruz. Evde 2 kişi 'Redmi Note 8' kullanıyoruz. Aynı anda modeme bağlandiğımızda sürekli modemde kopmalar oluyor, çok ilginç bir durum ilk defa karşılaşıyorum. Yardimlarınizi bekliyorum.

Evde Türk Telekom'un verdiği TP-Link Archer C5V AC1200 modelli modemini kullanıyoruz. Evde 2 kişi 'Redmi Note 8' kullanıyoruz. Aynı anda modeme bağlandiğımızda sürekli modemde kopmalar oluyor, çok ilginç bir durum ilk defa karşılaşıyorum. Yardimlarınizi bekliyorum.
Merhabalar öncelikle hatayı ben yeni çözdüm.Sorununuzu da geç gördüğüm için özür dilerim.Bizde de var 2 tane note 8 yurtdışı eğer sizin telefon da yurtdışıysa ve IMEI tamiri görmüşse qcn dosyası iki telefonda da aynıdır bu nedenle Mac ve ip adresleriniz de aynıdır.Büyük ihtimalle iki telefon aynı anda bağlanmıyordur.Bağlantınız kopuyordur öncelikle Mac adreslerinizi change my Mac programıyla değiştirin bundan sonra ip adresleriniz diğer telefonla aynıysa elle eşi olmayan ip atayın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.Görüşmek üzere.
Bu arada bu dediğim program root ile çalışır demeyi unutmuşum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı