Redmi Note 8'den 8 Pro'ya gecilir mi?

Tamam işte bende onu alsın diyorum. En azından değecek verdiği paraya. Bu fiyata alacağı telefon kendi telefonu ile aynı olacak.

Yemişim PUBG'unu telefonlar PUBG oynatmak için mi üretiliyor? Adam Instagram girecek bir şeyle takılacak. iPhone geçtiğimden beridir adam diyor bu telefon yazık sana PUBG oynamıyorsun. Şu PUBG algısını bırakın artık. Telefonlar oyun oynamak için üretilmiyor.

PUBG gibi ağır bir oyunu 60 FPS'de açıyorsa Instagram'da da kasmaz demek ki değil mi kardeşim beynini kullan azıcık çocuk zaten telefondan iPhone 18 Pro Max Plus performansı beklemiyor. Belli ki okul okuyor ailesinden aldığı harçlıklarla telefon yükseltmek istiyor sen gelmişsin burada boş boş konuşuyosun bir şeyden anlamıyosun

Tamam işte bende onu alsın diyorum. En azından değecek verdiği paraya. Bu fiyata alacağı telefon kendi telefonu ile aynı olacak.

Yemişim PUBG'unu telefonlar PUBG oynatmak için mi üretiliyor? Adam Instagram girecek bir şeyle takılacak. iPhone geçtiğimden beridir adam diyor bu telefon yazık sana PUBG oynamıyorsun. Şu PUBG algısını bırakın artık. Telefonlar oyun oynamak için üretilmiyor.

Hocam zaten sadece tatillerde oynuyorum PUBG. Normalde genel kullanıma uygun bir telefon bakıyorum. Ogrenci olduğum için para biriktirmemde pek mümkün değil. Yoksa elbette 10k telefonlar harika, 120 Hz ekran ve daha iyi performansa sabitler. Amacim genel kullanıma uygun arayüzde kanser etmeyecek bir telefon. Oyun çok fazla oynamıyorum zaten.

@Kerojann,@Maxtoric ikinizde haklisiniz. Onerileriniz için teşekkürler. Ekranini sordum cevap bekliyorum.
Ekranı değişen Redmi alınmaz. Başka telefon bakın.

Boş ver kardeşim sen bunu. Alabilirsin Note 8 Pro ama ekranını iyi kontrol et
iPhone veya 120 Hz android kullananların arayüz akıcılığını görünce ağzın açık kalmasın. Hala MIUI/HyperOS'un PUBG performansını övüyorsunuz. 14 Prom ile son model Redmiyi yan yana koysam kamera performansında Adem'den yapay zekanın icadına kadar fark olur.

@kerojann iPhone 11 daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:

iPhone veya 120 Hz Android kullananların arayüz akıcılığını görünce ağzın açık kalmasın. Hala MIUI/HyperOS'un PUBG performansını övüyorsunuz. 14 prom ile son model Redmi'yi yan yana koysam kamera performansında Adem'den yapay zekanın icadına kadar fark olur.

Ama hocam IPhone'ların genelinde düşük pil ömrü ve düşük hızlı şarj desteği yok mu? Bir akrabamin iPhone 6'sı vardı. 60 hzdi ama arayüzü çok akiciydi hatirliyorsam. Ayrica kamera alanındada size hak veriyorum. iPhone kamerada düşük MP içerisine bile yüksek yapay zeka yerlestirebiliyor. Bir de sizin telefon öneriniz nedir?( iPhone harici çünkü IPhone'lar bayağı pahalı)

iPhone veya 120 Hz Android kullananların arayüz akıcılığını görünce ağzın açık kalmasın. Hala MIUI/HyperOS'un PUBG performansını övüyorsunuz. 14 prom ile son model Redmi'yi yan yana koysam kamera performansında Adem'den yapay zekanın icadına kadar fark olur.

2000TL'lik telefonu iPhone ve 120Hz Android'le neden kıyaslarsın ki? Yükseltmeye değer mi bilmiyorum da çok saçmalamışsın.

2000TL'lik telefonu iPhone ve 120Hz Android'le neden kıyaslarsın ki? Yükseltmeye değer mi bilmiyorum da çok saçmalamışsın.
Saçmalamadım canım benim. Adam boş konuşuyor. iPhone ve 120 Hz Android kıyaslanır zaten. Ben adamın Redmiyi savunmasına karşı dedim bunu. İşin özünde iPhone al demedim adam konuyu başka yerlere saptırdı.

Ama hocam IPhone'ların genelinde düşük pil ömrü ve düşük hızlı şarj desteği yok mu? Bir akrabamin iPhone 6'sı vardı. 60 hzdi ama arayüzü çok akiciydi hatirliyorsam. Ayrica kamera alanındada size hak veriyorum. iPhone kamerada düşük MP içerisine bile yüksek yapay zeka yerlestirebiliyor. Bir de sizin telefon öneriniz nedir?( iPhone harici çünkü IPhone'lar bayağı pahalı)
Ben iPhone önermedim. Zaten çok pahalılar. Pil ömrü evet biraz düşük fakat o kadar kötü değil. 16'da düzelttiler orası ayrı fakat 1 günü çıkartıyor en azından. Şarj hızı yeterli. iOS akıcıdır evet. Her şey megapiksel değil, iPhone lensleri Sony'den aldığı için başarılı bir iş çıkıyor. Benim önerim 2500 gibi düşük bir rakam yerine biriktirin 10.000 TL gibi fiyatlara getirin ki adam gibi telefon kullanın. Yukardaki arkadaş ceza aldı uygunsuz uslüpten. Her şey PUBG değil. 60 FPS falan vermesi iyi olduğunu göstermiyor. Bu fiyatta alacağın her Redmi kasar. İsteren 8 Pro'su olan birine de sorabilirsin. Sen o telefonu uzun zaman kullanacaksın sonuçta. Benim diyeceğim 1-2 ay biriktir paranı 10000 veremiyorsan bile en azından bütçeyi arttır hiç değilse yurt dışı alabilesin. 8 Pro aynı şekilde arayüzde kasıyor.

Saçmalamadım canım benim. Adam boş konuşuyor. iPhone ve 120 Hz Android kıyaslanır zaten. Ben adamın Redmi'yi savunmasına karşı dedim bunu. İşin özünde iPhone al demedim adam konuyu başka yerlere saptırdı.

Ben iPhone önermedim. Zaten çok pahalılar. Pil ömrü evet biraz düşük fakat o kadar kötü değil. 16'da düzelttiler orası ayrı fakat 1 günü çıkartıyor en azından. Şarj hızı yeterli. iOS akıcıdır evet. Her şey megapiksel değil, iPhone lensleri Sony'den aldığı için başarılı bir iş çıkıyor. Benim önerim 2500 gibi düşük bir rakam yerine biriktirin 10.000 TL gibi fiyatlara getirin ki adam gibi telefon kullanın. Yukarıdaki arkadaş ceza aldı uygunsuz uslüpten. Her şey PUBG değil. 60 FPS falan vermesi iyi olduğunu göstermiyor. Bu fiyatta alacağın her Redmi kasar. İsteren 8 Pro'su olan birine de sorabilirsin. Sen o telefonu uzun zaman kullanacaksın sonuçta. Benim diyeceğim 1-2 ay biriktir paranı 10000 veremiyorsan bile en azından bütçeyi arttır hiç değilse yurt dışı alabilesin. 8 Pro aynı şekilde arayüzde kasıyor.

2000TL'lik telefon önerisine 10k ya çıkart bütçeni demekle saçmalamışsın zaten. 1-2K çıkabilirsen şunu al desen anlarım da bütçeyi 5X yap demek ilginçmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı