Redmi Note 8'den iPhone 7'ye geçilir mi?

Hadi canım? Peki ek olarak Redmi Note 7'de kullanıp tövbe edip 7'ye geçen birisi için bunu kanıtlayabilecek misin? Abimdeki RN8 gelen çağrıları göstermezdi. Garanti bile çözemedi bu durumu. İş yerinden patronlar laf etti.

Senin tercihin, yukarıdaki yazdıklarım benim tercihim, sana bir şey kanıtlamak zorunda değilim.

Bu arada canın değilim.

Arkadaşlar bir arkadaşımda iPhone 7 32 GB var. Benim Redmi Note 8 64 GB modelimle takas etmek istiyor mantıklı mı sizce? iPhone yetkili servisinde ekran ve Touch ID değişmiş ve telefoncuda ekranı kaldırıp içine bakmışlar sıkıntı olur mu?
Bu arada bunu hiçbir şekilde alma. Satarsın nakitinle alırsın o ayrı.

Senin tercihin, yukarıdaki yazdıklarım benim tercihim, sana bir şey kanıtlamak zorunda değilim.
Tercih değil teknikle konuşmalısın bu konularda. Tecrübe varsa zaten hiç uzatmaya bile gerek kalmaz.

Tercih değil teknikle konuşmalısın bu konularda. Tecrübe varsa zaten hiç uzatmaya bile gerek kalmaz.

Herkesin tecrubesi bir değil ki. Karşıt fikirlere saygı duymayıp 1 kişinin ağzından çıkana bakarsak ne olur halimiz?

Konu sahibi bizden tercih ve fikir paylaşımı istemiş, biz kendimizi konu sahibi yerine koyarak düşünerek bir fikir belirtiriz. Sadece fikrinizi ve nedenlerini belirtin.

Konu sahibi bizden tercih ve fikir paylaşımı istemiz, biz kendimizi konu sahibi yerine koyarak düşünerek bir fikir belirtiriz. Sadece fikrinizi ve nedenlerini belirtin.
2 değil 3 cihazı da kullandım. Direkt ciddi öneri verdim ben. Poco kullansa neyse ama Redmi'ye temas etmeye değmez. Poco bile sorunlu da hadi bari o geçsin.

2 değil 3 cihazı da kullandım. Direkt ciddi öneri verdim ben. POCO kullansa neyse ama Redmi'ye temas etmeye değmez. POCO bile sorunlu da hadi bari o geçsin.

Beni etiketlemenize gerek yok, yaşadığınız deneyim ve tecrübeleri aktarıp neden başka bir cihazı alması gerektiğini belirtebilirsiniz.

2 değil 3 cihazı da kullandım. Direkt ciddi öneri verdim ben. POCO kullansa neyse ama Redmi'ye temas etmeye değmez. POCO bile sorunlu da hadi bari o geçsin.

Android kullanmak istiyorsa ya Samsung'ya da Google kullansın, bu cihazlarda hiç sorun yaşamadım.

Apple istiyorsan bence biraz bütçe artırılmalı konu sahibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı