Hadi canım? Peki ek olarak Redmi Note 7'de kullanıp tövbe edip 7'ye geçen birisi için bunu kanıtlayabilecek misin? Abimdeki RN8 gelen çağrıları göstermezdi. Garanti bile çözemedi bu durumu. İş yerinden patronlar laf etti.
Arkadaşlar bir arkadaşımda iPhone 7 32 GB var. Benim Redmi Note 8 64 GB modelimle takas etmek istiyor mantıklı mı sizce? iPhone yetkili servisinde ekran ve Touch ID değişmiş ve telefoncuda ekranı kaldırıp içine bakmışlar sıkıntı olur mu?
Konu sahibi bizden tercih ve fikir paylaşımı istemiş, biz kendimizi konu sahibi yerine koyarak düşünerek bir fikir belirtiriz. Sadece fikrinizi ve nedenlerini belirtin.
Konu sahibi bizden tercih ve fikir paylaşımı istemiz, biz kendimizi konu sahibi yerine koyarak düşünerek bir fikir belirtiriz. Sadece fikrinizi ve nedenlerini belirtin.
2 değil 3 cihazı da kullandım. Direkt ciddi öneri verdim ben. Poco kullansa neyse ama Redmi'ye temas etmeye değmez. Poco bile sorunlu da hadi bari o geçsin.
2 değil 3 cihazı da kullandım. Direkt ciddi öneri verdim ben. POCO kullansa neyse ama Redmi'ye temas etmeye değmez. POCO bile sorunlu da hadi bari o geçsin.
2 değil 3 cihazı da kullandım. Direkt ciddi öneri verdim ben. POCO kullansa neyse ama Redmi'ye temas etmeye değmez. POCO bile sorunlu da hadi bari o geçsin.