Redmi Note 8'e dualboot nasıl yapılır?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050 i5 12450H 16 GB ram
Merhaba. Ben Redmi Note 8 (2019 ginko) modeline sahibim, bu telefona bir Android bir de Windows (sürüm fark etmez) kurmak istiyorum. Sizden ricam bunu nasıl yapabileceğimi anlatmanız.

Tekrar deneyip video çeker misin? Eğer doğru diyorsan telefon dünyasını sallarsın. Hadi bakalım.

Nasıl yani?

Tekrar deneyip video çeker misin? Eğer doğru diyorsan telefon dünyasını sallarsın. Hadi bakalım.

Hocam şu an denedimde kurulum ekranı geliyor ama ekran gidip geliyor korkmaya başladım.

Bunu tekrar deneyip video kaydına alırsan bir başarıya imza atmış olursun. Dalga geçmiyorum ciddiyim.
Burada şimdi uzun uzun bootlader tanımlaması yapmayacağım ama imkansızı başarmak güç olsa gerek.

Hocam bu sabah ilk iş size videoyu çekip atmak lütfen bekleyin bir de yeni actığım konuya bakarsanız beni çok mutlu edersiniz.

Hocam bu sabah ilk iş size videoyu çekip atmak lütfen bekleyin bir de yeni actığım konuya bakarsanız beni çok mutlu edersiniz.

Düz Ubuntu ARM kurmak için EFI gerekiyor ama Ubuntu touch kurmak için iyi bir Build lazım.
Yeterli kaynak ile Exyons ve MTK'ya da Ubuntu touch kurulabilir. UbuntuARM ile Ubuntu Touch farklıdır.

Burada cevabını verdim.

Hocam telefonun şarjını dolmasını bekliyorum ama video 16:30 gibi gelebilir çünkü futbol antrenmanım falan var.

Eski ilgim olsa yapardım. Bu arada videoyu bekliyorum.

Aslında hocam Ubuntu touch varda tablete onun dosyası silinmiş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı