Redmi Note 8'e ROM atılmalı mı?

NessGhest

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Telefonum eski ve donmaya başladı sürekli. Format atmama rağmen telefon rootlu değil. Sizce ROM kullanmak için bu riske değer mi?
(Bu telefon bozulursa/brick olursa yeni telefon almak için bütçem yok.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi ROM'u kullanıyorsunuz? Akıcı mı?
Hocam, Evulation X kullanıyordum. A15 çıktı pek değil ilk sürümleri onun yerine ben İnfınıty X romuna geçtim. Tabii sizin tercihinize bağlı değiştirebilirsiniz. Bence Evulation X daha iyi eğer bug veya sorun yaşarsanız İnfınıty X geçin. İkisi de güncelleniyor her ay zaten.

Hocam, evulation X kullanıyordum. A15 çıktı pek değil ilk sürümleri onun yerine ben Infinity X ROM'una geçtim. Tabii sizin tercihinize bağlı değiştirebilirsiniz. Bence evulation X daha iyi eğer bug veya sorun yaşarsanız Infinity X geçin. İkisi de güncelleniyor her ay zaten.

Hocam root atmadan ROM kurabilir miyim? Ya da Instagram verir misiniz boş zamanınız varsa. Aklımda bayağı soru var.

Hocam root atmadan ROM kurabilir miyim? Ya da Instagram verir misiniz boş zamanınız varsa. Aklımda bayağı soru var.
Evet yapabilirsin. Instagram vs vermek yasak diye biliyorum forumda. Ben onun yerine size İnfınıty X telegram destek kanalını atayım oraya bakın.

@NessGhest davet atamıyorum link kapalı. Telegramdan yazın öyle atayım: ahmetrnlx

Technopat Haberler

Geri
Yukarı