Mert258 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 5 15 Nisan 2023 #21 Kullanıcı311 dedi: Hocam PixelExperience rootlu mu geliyor? Sorun değil hocam. Genişletmek için tıkla... Hayır. Root atarsa diye söyledim.
Kullanıcı311 dedi: Hocam PixelExperience rootlu mu geliyor? Sorun değil hocam. Genişletmek için tıkla... Hayır. Root atarsa diye söyledim.
H hamiltonfedaisi Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 892 Çözümler 7 15 Nisan 2023 #22 Arkadaşlar Bootloader kilidi açık. Bu dosyalardan başka bir şeye ihtiyacım olacak mı? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-04-15 183318.png 140,6 KB · Görüntüleme: 35
Mert258 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 5 15 Nisan 2023 #23 hamiltonfedaisi dedi: Arkadaşlar Bootloader kilidi açık. Bu dosyalardan başka bir şeye ihtiyacım olacak mı? Genişletmek için tıkla... Hayır.
hamiltonfedaisi dedi: Arkadaşlar Bootloader kilidi açık. Bu dosyalardan başka bir şeye ihtiyacım olacak mı? Genişletmek için tıkla... Hayır.
H hamiltonfedaisi Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 892 Çözümler 7 15 Nisan 2023 #24 Mert258 dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Fakat hala wipe data kısmını anlamadım. Sizi çok uğraştırdım biliyorum fakat aklımda soru işareti kaldı giderirseniz çok mutlu olurum.
Mert258 dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Fakat hala wipe data kısmını anlamadım. Sizi çok uğraştırdım biliyorum fakat aklımda soru işareti kaldı giderirseniz çok mutlu olurum.
Mert258 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 5 15 Nisan 2023 #25 hamiltonfedaisi dedi: Teşekkürler. Fakat hala wipe data kısmını anlamadım. Sizi çok uğraştırdım biliyorum fakat aklımda soru işareti kaldı giderirseniz çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... ROM dosyasını flashlamadan önce wipe kısmındaki tüm seçenekleri seçerek wipe la sonrasında ROM dosyasını flashlayıp yeniden başlat.
hamiltonfedaisi dedi: Teşekkürler. Fakat hala wipe data kısmını anlamadım. Sizi çok uğraştırdım biliyorum fakat aklımda soru işareti kaldı giderirseniz çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... ROM dosyasını flashlamadan önce wipe kısmındaki tüm seçenekleri seçerek wipe la sonrasında ROM dosyasını flashlayıp yeniden başlat.