Redmi Note 9 anakart arızası var

Bir video izledim az önce adam telefonu mıncıklıyor falan sonrasında açılıyor denemekten zarar gelmez isterseniz bakın bir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sen yazılım atmayı dene PC varsa evde.

Telefon'u babam alırken Kaçak olarak almış yazılım atarken daha da sorun çıkartırım diye korkuyorum zaten telefoncu yazılım atmaya çalıştı yapamayınca benden bir ücret almadı

Hocam benimle aynı olayı yaşıyorsun, YouTube'da Fastboot'tan sıfırlamak için videolar var oradan düzeltebilirsin. Ben öyle yapmıştım.
teşekkürler araştıracağım

Bir video izledim az önce adam telefonu mıncıklıyor falan sonrasında açılıyor denemekten zarar gelmez isterseniz bakın bir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

teşekkürler bakayım

Şöyle bir video daha buldum kontrol edersiniz.

Videoyu inceledim adamın telefonu hiç açılmıyor benim telefonum açılıyor fakat redmi yazısından öteye geçmiyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı