ByPassTR Kilopat Katılım 19 Aralık 2018 Mesajlar 707 Çözümler 12 3 Nisan 2024 #11 Bir video izledim az önce adam telefonu mıncıklıyor falan sonrasında açılıyor denemekten zarar gelmez isterseniz bakın bir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bir video izledim az önce adam telefonu mıncıklıyor falan sonrasında açılıyor denemekten zarar gelmez isterseniz bakın bir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E Emre_05 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 41 3 Nisan 2024 #12 Einstein dedi: Sen yazılım atmayı dene PC varsa evde. Genişletmek için tıkla... Telefon'u babam alırken Kaçak olarak almış yazılım atarken daha da sorun çıkartırım diye korkuyorum zaten telefoncu yazılım atmaya çalıştı yapamayınca benden bir ücret almadı Gorilavcısı45 dedi: Hocam benimle aynı olayı yaşıyorsun, YouTube'da Fastboot'tan sıfırlamak için videolar var oradan düzeltebilirsin. Ben öyle yapmıştım. Genişletmek için tıkla... teşekkürler araştıracağım ByPassTR dedi: Bir video izledim az önce adam telefonu mıncıklıyor falan sonrasında açılıyor denemekten zarar gelmez isterseniz bakın bir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... teşekkürler bakayım
Einstein dedi: Sen yazılım atmayı dene PC varsa evde. Genişletmek için tıkla... Telefon'u babam alırken Kaçak olarak almış yazılım atarken daha da sorun çıkartırım diye korkuyorum zaten telefoncu yazılım atmaya çalıştı yapamayınca benden bir ücret almadı Gorilavcısı45 dedi: Hocam benimle aynı olayı yaşıyorsun, YouTube'da Fastboot'tan sıfırlamak için videolar var oradan düzeltebilirsin. Ben öyle yapmıştım. Genişletmek için tıkla... teşekkürler araştıracağım ByPassTR dedi: Bir video izledim az önce adam telefonu mıncıklıyor falan sonrasında açılıyor denemekten zarar gelmez isterseniz bakın bir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... teşekkürler bakayım
ByPassTR Kilopat Katılım 19 Aralık 2018 Mesajlar 707 Çözümler 12 3 Nisan 2024 #13 Şöyle bir video daha buldum kontrol edersiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şöyle bir video daha buldum kontrol edersiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.993 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #14 Şey yapar mısın fasbootta iken 10 15 saniye recovery moda gelinceye kadar güç+ses açma tuşuna bas.
E Emre_05 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 41 3 Nisan 2024 #15 ByPassTR dedi: Bir video izledim az önce adam telefonu mıncıklıyor falan sonrasında açılıyor denemekten zarar gelmez isterseniz bakın bir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoyu inceledim adamın telefonu hiç açılmıyor benim telefonum açılıyor fakat redmi yazısından öteye geçmiyor
ByPassTR dedi: Bir video izledim az önce adam telefonu mıncıklıyor falan sonrasında açılıyor denemekten zarar gelmez isterseniz bakın bir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoyu inceledim adamın telefonu hiç açılmıyor benim telefonum açılıyor fakat redmi yazısından öteye geçmiyor
ByPassTR Kilopat Katılım 19 Aralık 2018 Mesajlar 707 Çözümler 12 3 Nisan 2024 #16 Emre_05 dedi: Videoyu inceledim adamın telefonu hiç açılmıyor benim telefonum açılıyor fakat redmi yazısından öteye geçmiyor Genişletmek için tıkla... Diğer videoyu inceler misiniz?
Emre_05 dedi: Videoyu inceledim adamın telefonu hiç açılmıyor benim telefonum açılıyor fakat redmi yazısından öteye geçmiyor Genişletmek için tıkla... Diğer videoyu inceler misiniz?
E Emre_05 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 41 3 Nisan 2024 #17 ByPassTR dedi: Şöyle bir video daha buldum kontrol edersiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... FastBootdan sonra Recovery Moduna Geçmiyor
ByPassTR dedi: Şöyle bir video daha buldum kontrol edersiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... FastBootdan sonra Recovery Moduna Geçmiyor
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.993 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #18 Fastboot'ta iken 10 15 saniye güç+ses kısma tuşuna basılı tut bırakma öyle dene.
E Emre_05 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 41 3 Nisan 2024 #19 Einstein dedi: Fastboot'ta iken 10 15 saniye güç+ses kısma tuşuna basılı tut bırakma öyle dene. Genişletmek için tıkla... Görüntü gelmeden sadece titreşim oluyor başka bişi olmuyor
Einstein dedi: Fastboot'ta iken 10 15 saniye güç+ses kısma tuşuna basılı tut bırakma öyle dene. Genişletmek için tıkla... Görüntü gelmeden sadece titreşim oluyor başka bişi olmuyor
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.993 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #20 O zaman ROM atmayı dene IMEI giderse her türlü telefoncudada gidecek çünkü. Bu arada miu 13 müydü sürüm.
O zaman ROM atmayı dene IMEI giderse her türlü telefoncudada gidecek çünkü. Bu arada miu 13 müydü sürüm.