Redmi Note 9 çok ısınıyor ve donuyor

Cihazların zaten ısınma problemleri var bir fiyat performans ürününden ne beklersin?(tüm cihazlarda var ısınma sorunu bende de Note 8 Pro var Roblox'ta ısınmıyor)

Hocam peki garip bir soru ama telefonun kulıfını buzdolanına koysam ardından telefona taksam bir sorun çıkar mı? Yoksa donanımsal bir sorun mu ısınması. Servise gönderirsek düzelir mi?

Redmi Note 9 kullanıcısı olarak yeni MIUI 12 de 12.5 da optimazsyonun icine ettiler zaten üreticilerde söylüyor MIUI 13 de düzeltirler diye duşunuyorum arayuzde donuyor bir şeyler oluyor Bootloader kilidini acıp MIUI 11'e aldım ve cok rahat hiç donma yok.

Peki hiç ısınıyormu?

Kesinlikle hayır MIUI surumunu eskiye almak gerekir Bootloader'ı açınca da garanti dışı kalıyor diye biliyorum ama Bootloader kapatıla biliyor.

Bootloader'ı açmayalım hocam. Bir iş çıkar bir şey olur bozulur falan Allah korusun.

Bootloader'ı açmayalım hocam. Bir iş çıkar bir şey olur bozulur falan Allah korusun.

Hahha Bootloader acmakla telefona hiçbir şey olmaz sadece garanti dışı kalır ve onu da kapata biliyorsun geri atarsın eski sürümü sonra kaparsın.

Asla hocam daha cok bozarsiniz biraz ara verin oynamaya sicakliklar normale donsun. Sonra oynayin.

Giriş-orta seviye bir telefondan ne beklersin ki?

Ne alakası var?
Ben donanıma değil Game Turbo'ya laf ettim.

Cihazların zaten ısınma problemleri var bir fiyat performans ürününden ne beklersin?(tüm cihazlarda var ısınma sorunu bende de Note 8 Pro var Roblox'ta ısınmıyor)

Hocam Fiyat/performans bir ürün değil.
Bu arada Note 8 Pro fazla ısınan bir model, sizde ısınmaması garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…