Redmi Note 9 çok ısınıyor ve donuyor

Cihazların zaten ısınma problemleri var bir fiyat performans ürününden ne beklersin?(tüm cihazlarda var ısınma sorunu bende de Note 8 Pro var Roblox'ta ısınmıyor)

Hocam peki garip bir soru ama telefonun kulıfını buzdolanına koysam ardından telefona taksam bir sorun çıkar mı? Yoksa donanımsal bir sorun mu ısınması. Servise gönderirsek düzelir mi?

Merhaba,
Oyun oynarken vb şeylerde çok ısınıyor ve donuyor donma bazı oyunlarda var ama hep Roblox'ta oluyor.
Ne yapmam gerek telefonu yeni aldı babam.
Samsung A51 vardı onu babama verdim ve bana Redmi Note 9 aldı.
Ama en çok Roblox'ta ısınıyor. WhatsApp vb uygulamalarda donma ve ısınma yok.

Redmi Note 9 kullanıcısı olarak yeni MIUI 12 de 12.5 da optimazsyonun icine ettiler zaten üreticilerde söylüyor MIUI 13 de düzeltirler diye duşunuyorum arayuzde donuyor bir şeyler oluyor Bootloader kilidini acıp MIUI 11'e aldım ve cok rahat hiç donma yok.

Redmi Note 9 kullanıcısı olarak yeni MIUI 12 de 12.5 da optimazsyonun icine ettiler zaten üreticilerde söylüyor MIUI 13 de düzeltirler diye duşunuyorum arayuzde donuyor bir şeyler oluyor Bootloader kilidini acıp MIUI 11'e aldım ve cok rahat hiç donma yok.
Peki hiç ısınıyormu?

Giriş-orta seviye bir telefondan ne beklersin ki?

Ne alakası var?
Ben donanıma değil Game Turbo'ya laf ettim.

Cihazların zaten ısınma problemleri var bir fiyat performans ürününden ne beklersin?(tüm cihazlarda var ısınma sorunu bende de Note 8 Pro var Roblox'ta ısınmıyor)

Hocam Fiyat/performans bir ürün değil.
Bu arada Note 8 Pro fazla ısınan bir model, sizde ısınmaması garip.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı