Custom ROM Redmi Note 9 Custom ROM önerisi

hypervzeus

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar stock ROM canımı sıkmaya başladı. Arka plana filmi atıyorum bı iş için geri döndüğümde sayfayı baştan yüklüyor. Çok yavaş Önerilerinizi bekliyorum.

Not: Performans odaklı olan ROM önerirseniz daha iyi olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuanda bu romu kullanıyorum gayet akıcı

Yok denemedim ama belkide o bundan daha akıcı ve özelleştirmesi daha çok bir romdur
CrDroid Android 14 var. Sizce hangisini yüklemeliyim

Yok denemedim ama belkide o bundan daha akıcı ve özelleştirmesi daha çok bir romdur
Birde GApps var mı?(Google Hizmetleri)

@codefl0w siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

@codefl0w siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
CrDroid özelleştirme ve akıcılık açısından epey iyi. GApps eğer özel olarak belirtilmemişse yoktur, ekstradan flaşlayabilirsiniz. Pico paket öneririm.

Ben şahsen sizin cihazda maksimum akıcılık için Android 13 tavsiye ederim, daha stabil ve hızlı olacaktır.
Daha da fazlası için Android 12'ye de inebilirsiniz, tercih meselesi.

Full performans için bulabilirseniz ArrowOS bakın, çok hafiftir. Yoksa LineageOS de epey akıcıdır, lakin bu ROMlarda pek özelleştirme seçeneği göremezsiniz.

CrDroid özelleştirme ve akıcılık açısından epey iyi. GApps eğer özel olarak belirtilmemişse yoktur, ekstradan flaşlayabilirsiniz. Pico paket öneririm.

Ben şahsen sizin cihazda maksimum akıcılık için Android 13 tavsiye ederim, daha stabil ve hızlı olacaktır.
Daha da fazlası için Android 12'ye de inebilirsiniz, tercih meselesi.

Full performans için bulabilirseniz ArrowOS bakın, çok hafiftir. Yoksa LineageOS de epey akıcıdır, lakin bu ROMlarda pek özelleştirme seçeneği göremezsiniz.
Hocam LineageOS desteği bitirmiş sanırım dosyaları bulamıyorum.

Bir de hocam Neden Android 15 yada 14 değilde Android 12 yada Android 13?

Android 12'den sonraki bütün güncellemeler güvenlik hedefli. Hiç bir özellik eklemeden sistemi ağırlaştırıyorlar, cihazı boş yere yormayın.
Hocam sizin öneriniz hangisi ROM olarak? Birde ben cihazın güncel olmasından yanayım. Ona göre değerlendirirseniz sevinirim. Zaten yavaş olursa 13 e düşürürüm.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı