Redmi Note 9 fastboot döngüsünde kaldı

lastdarkwave

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B550M PRO VDH / R5 5600 / RX 470 / 16 GB DDR4 RAM / 512GB SSD + 1TB HDD / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU
Meslek
Ögrenci
Telefon ilk başta miui 12.5.4 EEA sürümünü yüklemiştim onda da google servislerine bağlanamadığım için yeniden başka rom atmak istedim. Şuan ise hangi romu atarsam atayım bir türlü yükleyemiyorum. Yüklemeyi başlatıyor her şey iyi giderken en sonda hata veriyor. Mi Flash Tool son sürümü kullandığımda başlatırken hiç başlamıyor ama 2018 sürümünü kullanırken hem telefon ekranında hem pcde düzgün bir şekilde kuruyor fakat en sonda yine hata veriyor. Miui 11 ve alt sürümlerinde direkt fastboot girerken üstlerinde redmi yazısının yanında product filan bir şeyler yazıyor. 5 saniye içinde güç düğmesine basmazsam telefonun kapanacağı yazıyor. Eğer şarjda ise döngüde kalıyor telefon.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-02-03 204146.png
    Ekran görüntüsü 2026-02-03 204146.png
    4,5 KB · Görüntüleme: 13
Telefonu BROM moduna getirip SP Flash Tool ile yüklemeyi deneyin. Fastboot ROM dosyasının içinde scatter dosyası da olacaktır.

Aklıma tek gelen kök temel dosyaları EDL modu ile tekrar flaşlaman yolunda. Cihazın MT6769 işlemciye sahip. Ona göre scatter dosyası edineceksiniz. https://techolay.net/sosyal/konu/sp...n-mediatek-islemcili-cihazi-kurtarmak.127999/
Telefon MT6768 diye biliyorum hocam.
Telefonu BROM moduna getirip SP Flash Tool ile yüklemeyi deneyin. Fastboot ROM dosyasının içinde scatter dosyası da olacaktır.
Nasıl yapacağımı bir türlü çözemedim internetteki videoları da hintliler yapmış kendi romlarını koymuşlardı. Normal romlarda da scatter dosyasını bulamadım size zahmet yardımcı olabilir misiniz?

Nasıl kuracağım konusunda yardım edebilir misiniz peki?

@duranforreal Bu rehberi mi paylaşacaktınız?

@duranforreal Bu rehberi mi paylaşacaktınız?
Hayır bu https://techolay.net/sosyal/konu/sp...n-mediatek-islemcili-cihazi-kurtarmak.127999/

@duranforreal Farklı bir forumdan alıntı yaptığınız için mesajınızı siliyorlardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı