Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
@duranforreal@misty rosetta Hocalarım denemekten zarar gelmez diye MIUI 13 de kurmak istedim. Denedikten sonra ilk başta hiç açılmadı sonra bir anda recovery modda açılıp nvdata is corrupted hatası verdi. İnternetten araştırdığımda modem dosyasını değiştirince düzeliyormuş diye gördüm bulduğum modem dosyası ile değiştirdim ve şuanlık sorun çözüldü telefon açıldı. Ama telefon MIUI 12.5.4 ilk açtığımda interneti girdiğim filan bütün ayarları hala duruyor. Google servislerine bağlanamıyordum onlar da düzelmiş fakat telefon bir tık kasıyor ve ayarların durması garibime gitti. Sizin dediğiniz gibi SP flash tool ile sıfırlamama gerek var mıdır yoksa ayarlardan mı sıfırlamalıyım? İlk kez böyle komple sıfırlamadan açıldığı için şaşırdım.
IMEI filan hiç biri olmadığı için SP flash tool ile yapacağım.